-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Ca o completare la postul lui ovidiu_gnt , parere mea este ca urcarea in sus e pe final si saptamana asta ma astept sa inchida negativ . Nu ma arunc pe mai mult de o luna inainte intrucat nu cred in astfel de previziuni. Astea stiti si voi cum e , sunt ca la meteo, azi zice ca maine ploua pentru ca vede nori pe Cer si maine iasa Soarele pentru ca peste noapte a aparut un vant care a dus norii. Totusi cred ca e util sa afli parerea mai multor oameni si sa vezi cum si daca punctele de vedere devin constructive.
Ultimul răspuns de Apollo, -
Setup short
Ultimul răspuns de Baiazid, -
Gigi mai urmaresti BTC? Daca da, as vrea sa stiu parerea ta in privinta evolutiei in urmatoarele ore. Asta e versiunea mea
Australianul a rejectat aproape perfect dintr-o rezistenta la Daily . Daca as fi prins intrarea mai devreme as fi avut targetul la 5000+ pp
Cred ca sunt dintre acei care au intrat Sell cu 2-ua zile in urma cind pe Daily a aparut un Hammer tocmai pe linia de triunghi, eo ma uitam cu un ochi sa intru si eu, dar asa si nu am intrat, insa am facut alta prostie dar in alta parte.. . Ca sa fie mai pe scurt USD/JPY pe Weekly avem divergenta dintre RSI si pretul. Pe Dayli avem spargerea triunghi, si fibo Montly de 50%. Ce pot sa spun, sau de azi mergem in sus si in sus, sau putem sa avem o batuta pe iesirea din triunghi, insa cu batuta cam weekly nu prea ne da voie caci iaca iaca vine impulsul. Dupa parerea mea, vedem ce se intimpla pentru ziua de azi apoi scoatem o concluzie si punem orderul.
Ultimul răspuns de oltciter, -
Un suport frumos cu un pattern pe el la lira, mai confirma cineva ? Daca tine, ar putea iesi un reject de cateva sute de pips in sus.
200 pip distanta intre S/Rs Screen Shot 2014-12-07 at 7.41.55 pm by Baiazid, on Flickr
Ultimul răspuns de Baiazid, -
A mai vazut cineva cum arata GJ long term ? Holy...
Asa cum am mai zis, long term, aurul isi pregateste urcarea, prag minim dupa care se va aprecia puternic urmatoarele luni/ani . Nivelul minim ce trebuie atins dupa care cred eu ca va incepe sa urce e atasat.
Ultimul răspuns de Mighty Eagle, -
O acumulare de ordine SELL long term, daca sparge in forta va fi o ditamai cadere Prima linie entry , a doua TP . Managementul ramane la latitudinea fiecaruia. Mai confirma cineva? Ma intereseaza in special parerea eliotistilor, e long term.
Ultimul răspuns de Proximus, -
Long term buy setup , cine mai e pt buy ?
Ultimul răspuns de oltciter,
-
Ultimul răspuns de oltciter,
-
Apolo cred cred ma ajuta si aici... Veau sa scriu cite ceva si despre NZD/USD deja cine are acces o sa puna la topicul potrivit. Deci, NZD/USD pe Monthly a facut un hamer frumusel, dar pe Dayli avem o figura unde dupa parerea mea este, Head and Sholders ( nu sampon).. . Asteptam pina care sub SMA200 si mergem in jos pina la fibo 74.6% din Monthly. Deci azi 3 analize pe Dayli: EUR/USD - jos; USD/JPY - sus; NZD/USD - jos; Pare ca Dolarul sa fie aici vinovat, deci vreo stire buna din SUA.
Ultimul răspuns de Proximus, -
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
Legatura catre vechiul forum "Perechi valutare" click aici Analiza perechilor valutare cat si a metalelor. Toate posturile vor fi insotite de printscreen atasat pe forumul Vamist. Nu vor fi luate in considerare posturile care contin link-url catre printscreen-uri urcate pe alte servere de gazduire, prin urmare vor fi sterse. ATENTIE : Aceste analize sunt previziuni si nu certitudini prin urmare nu reprezinta recomandari de tranzactionare
Ultimul răspuns de Apollo,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 26 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum