-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 5 răspunsuri
- 13k citiri
In aceasta sectiune atasez jurnalul de tranzactionare al unui trader-trainee din cadrul companiei pe luna trecuta ce a reusit sa realizeze 500 de puncte si a devenit trader. Serban Ionut-Trade Floor Manager serban@blue-point-trading.com www.blue-point-trading.com Recrutam Traderi trader 334.xlsx
Ultimul răspuns de Serban.ionut, -
- 0 răspunsuri
- 2,8k citiri
Marja ucide! Lucrand cu multi traderi mi-am dat seama ca multi dintre ei nu inteleg notiunea de marje. Multi supra tranzactioneaza si acest lucru le este fatal. Pentru a ajuta o sa dau un exemplu de calcul al numarului de contracte si al majei si cum trebuie structurat numarul de contracte atunci cand se tranzactioneaza. Primul lucru pe care trebuie sa faca un trader este sa intelega instrumental pe care tranzactioneaza, marja si parametrii contractului. De exemplu un instrument al pietei forex are urmatorii parametrii: - Contractual minim 1000 usd - Marja 50 la 1 sau 2% - Spread 3 puncte - Tick 0.01 Din punct de vede…
- 0 răspunsuri
- 3,9k citiri
Multi traderi au intrebat de cat capital au nevoie pentru a deveni traderi full-time si la ce se pot astepta din punct de vedere al castigurilor. Cu siguranta aceasta este o intrebare la care fiecare sa raspunda in functie de nevoile financiare ale sale. Totusi din punctual meu de vedere si dupa un mod de tranzactionare echilibrat o sa emit o opinie. Dupa cum se stie 90 % din traderi renunta dupa primul an de tranzactionare- o statistica cruda. Unii se vor teme ca vor pierde toti banii din prima zi. Nu este asa. Dupa cum am observat oamenii vor tranzactiona si vor face ceva bani dupa care vor pierde in lunile urmatoare si contul de tranzactionare pur si simplu nu …
- 0 răspunsuri
- 1,7k citiri
La topicul precedent am atasat intregul document cu exemple. Unde este punctual de intrare in tranzactie.docx
- 0 răspunsuri
- 2,2k citiri
Prezentarea planului de tranzactionare. 1. Teoria referitoare la planul de tranzactionare reprezinta 20 % din Plan. 2. Practica si invatarea reprezinta 80 % din efortul de a deveni un trader de succes. 3. Planul de tranzactionare reprezinta elemental cheie in risk managementul folosit. 4. Principala gresala o reprezinta faptul ca planul de tranzactionare lipseste cu desavarsire sau este prea complicat. 5. Desi important punctul de intrare intr-o tranzactie reprezinta 8 % din constructia si aplicarea planului de tranzactionare. Risk management intr-un plan de tranzactionare. 1. Risk management este elemental la care tra…
- 0 răspunsuri
- 2,5k citiri
Majoritatea brokerilor ofera potentialilor traderi posibilitatea de a deschide un cont de tranzactionare demonstrativ gratis pentru a putea tranzactiona pe platforma lor de tranzactionare si a simti senzatiile oferite de piata Forex. Multi traderi au senzatia ca pot castiga sume mari de bani fara a depune un efort semnificativ. Insa cand se pune problema tranzactionarii live acest deziderat este foarte departe de adevar. Platforma de tranzactionare este aceeasi ca la contul demonstrativ, totusi care este problema? Pe parcursul carierei mele de trader am gasit urmatoarele doua cauze. 1. Lacomia si frica. Tranzactionarea este o activitate foarte bogata in lacomi…
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
Inca din 2009 desfasuram un program de tranzactionare ce se adreseaza traderilor incepatori cat si traderilor cu experienta ce-si doresc a tranzactiona in cadrul unui prop-shop. Pentru a tranzactiona banii investitorilor solicitam tuturor traderilor sa treaca prin acest program pentru a-si putea dovedii competentele. De asemenea nu luam in considerare jurnalele de tranzactionare trecute ale traderilor pentru dovedirea competentelor acestora deoarece acestea singure nu pot dovedi atribute, poate decat din punct de vedere financiar. De asemenea in mediul on-line exista o multitudine de programe ce pot fi utilizate pentru a modifica aceste jurnale in favoarea traderilor. Av…
Ultimul răspuns de Serban.ionut,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 103 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum