Sari la conținut

viktor256

Traders
 • Număr mesaje

  34
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre viktor256

 • Rang
  Trader in devenire

Trader profile

 • Trading since
  2014

Vizitatori Recenți Profil

42.300 citiri profil
 1. Ati observat ca XTB are in lista fondurile acestea ARK? Doar ca sunt CFD... nu sunt active cu detinere
 2. Merci mult...este cineva membru la ei...vad ca inscrierea costa doar 20 usd
 3. Dupa inregistrarea pe site Ark acestea expediaza un email de forma de mai jos : ARK offers fully transparent Exchange Traded Funds ("ETFs") and provides investors with trade information for all actively managed ETFs. This email only reflects portfolio adjustments made by the ARK investment team. Files of trades are not comprehensive lists of a day's trades for the ARK ETFs and exclude initial/secondary public offering transactions and ETF Creation/Redemption Unit activity. Complete holding files are posted daily on ark-funds.com. Latest Trades Fund
 4. Salut ! Cunoaste si/sau folositi brokeri care sa ofere fractiuni de actuni ?
 5. A incercat cineva sa scrie sau sa testeze un robot pe platforma cTrader?
 6. Sau se poate tranzactiona urmatoarea formatiune din poza. Dar daca imi spune cineva cum prinzi asa formatiune pe un grafic care nu are legatura cu timpul iasi fi foarte recunascator !
 7. pe un asa tip de grafic de tip ran ges se poate tranzactiona doar cu un robot pentru ca ar ocupa foarte mult timp. Totusi se poate forma un sistem profitabil. De exemplu daca mergem doar pe varianta de cumparare la completarea unei luminari de 100 puncte si care nu are umbre atunci statistic acest sistem poate avea expectanta pozitiva. Tranzactia poate fi rulata un range sau jumate de pozitie un range iar cealalta jumare inca un range cu SL pe zero.
 8. Pe afisarea asta de tip ranges se poate calcula o anumita probabilitate ca daca avem o bara bulish de o anumta forma atunci si urmatoarea va fi la fel , adica ce vreau sa spun, lasam trazactia sa dureze exact o bara adica un range. si iesim indiferent de rezultat la completarea barei Eu am incercat strategia asta pe H4 timp de 3 luni si testul a iesit pozitiv doar ca este destul de greu sa intru dupa alarma la fiecare 4 ore.
 9. Da... Stiu despre ce vorbesti... unii brokeri ofera platforma cTrader care are afisarea de tip renko si ranges. Dar iti trebuie o notificare de fiecare data cind se inchide o bara de tip ranges. De exemplu asa arata eurusd pentru tf Ranges100 , adica fiecare bara de la low pina la high are exact 100 puncte. Eu pe tf weekly am ales niste formatiuni foarte rare ca sa incasez profit din trecerea timpului. Din experienta mea pe tf weekly ai timp sa iei o decizie in weekend si sa analizezi orice grafic ti l ofera brokerul. Dar intraday ca sa tranzactionezi exista un grad mare de corelare intre mul
 10. Daca sunt traderi interesati de intrari pe TF weekly m-as bucura sa va aud ideile. Ultimii 2-3 ani am incercat si TF -uri mai mici dar nu se justifica efortul mai ales daca ne dorim o crestere conservatoare de 20-30p pe an. Voi posta aici intrarile mele. Ultimile inchise de la inceputul anului : long audnzd +0.8R, long gbpcad +0.6R si long tatneft -1R. De saptamina asta short XLP. Asteptam weekend-ul pentru alte idei.
 11. am inteles...da stiu ca nu e bine sa te imprumiti de la altii dar asa e foarte dificil sa te incadrezi cu riscul si volumul.
 12. cum adica nu in marja? cumperi "marfa" fizic o pastrezi si o vinzi mai tirziu
 13. wooow... Mi-am recitit postarea mea de trader incepator de acum aproape 7 ani. Nici nu mai tin minte ca chiar asa ma fost. Imi pare bine ca s-a redeschis acest forum. Mai este cineva care din 2014 mai tranzactioneaza si acum !? Eu da...doar ca primii ani 2-3 au fost foarte emotionali. Vroiam sa inteleg tot ce se intimpla si de ce se intimpla si ratam esentialul ca tradingul este doar un joc statistic care trebuie sa-l duci putin in favoarea ta.
 14. Daca te uiti pe profilul D-lui valim1975 observi ceva interesant: Strategie/tehnica folositaanalizele altoraDeci faptul ca nu a folosit termenul de analiza tehnica sau fundamentala sau alte chestii ci face aluzii la altii nu inseamna decit ca mai sunt si altii profitabil in acest forex.
 15. ... Da asa este..Sunt de acord. Tocmai si asta e ideea.... Este destul de dificil pentru un incepator ca dintr-o multitudine de oportunitati care iti apar sa le alegi doar pe cele bune asa ca sa fii profitabil. Toate acele idei de intrare in piata le filtrezi prin acest grup statistic de traderi. Daca acel grup au un istoric intre 6 si 12 luni pe profit luna da luna pe cont real oare nu as putea sa profit si eu din asta. Este ca si o copiere de tranzactii doar ca manuala. cu management propriu si cu nivele de iesire personalizate. Ideal ar fi sa poti urmari marii jucatori pe intervale mari de
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.