-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 0 răspunsuri
- 5,2k citiri
Buna ziua, Se organizeaza intalniri in Bucuresti pentru discutii referitoare la Forex Trading ?
Ultimul răspuns de Rechin, -
Buna ziua, Nustiu daca este acesta locul potrivit pentru a cere ajutorul cuiva dar o sa incerc cel putin. As avea nevoie de consilierea cuiva care are mai multa experienta in trading Forex. Eu incerc sa invat din acest domeniu de citeva saptamini dar merge foarte greu ca mai este si serviciul. Daca sunt doritori pot scrie raspuns si care ar fi conditiile care le ofera. Am un cont live de 500 usd la admiral din 5 mai 2014 si pina acum nu am reusit sa fac mare lucru decit sa ajung in minus de citeva ori, unde sunt si acum. Tot citesc la strategii ca nu mai stiu care e mai buna. O sa pun mai jos si evolutia contului. Va multumesc. Daca nu acesta este locul unde ar trebui s…
Ultimul răspuns de Tim_isoara, -
- 3 răspunsuri
- 6,3k citiri
Salut, Sunt nou pe acest Forum si nu vreau sa incalc regulile etc... As dori sa stiu unde se posteaza analizele pe Forum?? Fac trading din 2016 sub mentorship`ul lui WicksDontLie, Uncle_Ted si Rockz FX Academy! As dori sa postez analize pe forum pentru a ajuta comunitatea. Am atasat in acest mesaj doua perechi si ce astept sa se intample saptamana viitoare! Multumesc anticipat si doresc o saptamana profitabila tuturor!
Ultimul răspuns de skop1337, -
- 2 răspunsuri
- 2,5k citiri
Lucrez momentan la un proiect ce adreseaza scheme de tip "pump and dump" (Pump-and-Dump Definition (investopedia.com)) pe equity markets. Scopul e sa le detectam in mod automat. Ca parte din research am dat peste cateva research papers din zona cryptomonedelor ce studiaza fix aceasta schema si am zis sa dau un share aici: Pump and Dumps in the Bitcoin Era: Real Time Detection of Cryptocurrency Market Manipulations 2005.06610.pdf (arxiv.org) (2020) To the moon: defining and detecting cryptocurrency pump-and-dumps | Crime Science | Full Text (biomedcentral.com) (2018) Spre deosebire de usual equity markets, crypto markets & exchanges sunt supuse la foart…
Ultimul răspuns de Stefan, -
- 1 răspuns
- 3,3k citiri
Pe scurt, majoritatea sunt un joc de "popa prostu'" (se gasesc regulile pe net pentru cei care nu stiu jocul). Practic se plimba monedele astea digitale de la unul la altul si fiecare incearca sa scape de ele (schimbandu-le in fiat), astfel incat la terminarea jocului sa nu fie prins cu moneda proasta in mana. Singura diferenta este ca aici, spre deosebire de jocul cu carti, s-au mai adaugat doua reguli: (1) cu cat tii mai mult monedele, cu atat creste posibilitatea ca valoarea lor sa creasca si (2) nu se stie care va fi moneda proasta la afarsit. In plus fata de regulile astea noi, multi scapa din vedere un aspect derivat din punctul 2... si monedele fiat pot fi popa pro…
Ultimul răspuns de Criodi, -
- 0 răspunsuri
- 2,6k citiri
Salut, va rog sa ma ajutati cu informatii despre acest broker MT4 si HenXinFx, am o suma de 3000 de dolari iar serviciul clienti din MT4 imi spune ca pot face retrageri doar cand ajung sa fiu membru VIP, ceea ce inseamna sa am minim 10.000 dolari in cont, am cautat informatii pe internet si nu gasesc nimic pozitiv, toti spun ca este SCAM. Este posibil sa fie SCAM si sa fie pe platforma MT4 ? Serviciul clienti de la MT4 spune ca a trecut prin audirt si este licentiat. Nu stiu ce sa mai cred, in prezent sunt in GEREMANIA, orice informatie despre HenXin FX imi este de ajutor, va multumesc
Ultimul răspuns de Jupiter, -
- 0 răspunsuri
- 2,4k citiri
"In January 2021, we updated our investment policy to provide us with more flexibility to further diversify and maximize returns on our cash that is not required to maintain adequate operating liquidity. As part of the policy, which was duly approved by the Audit Committee of our Board of Directors, we may invest a portion of such cash in certain alternative reserve assets including digital assets, gold bullion, gold exchange-traded funds and other assets as specified in the future. Thereafter, we invested an aggregate $1.50 billion in bitcoin under this policy and may acquire and hold digital assets from time to time or long-term. Moreover, we expect to begin accepting b…
Ultimul răspuns de Stefan,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 32 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum