Sari la conținut

EUR/USD


maslow

Postări Recomandate

  • Moderators

Ce asteapta lumea cu sufletul la gura din partea Spaniei pentru a intra long?

 

Un formal request pentru sovereign bailout.

 

Ce stire era stiuta de foaaaarte mult timp si a venit azi pe cablu?

 

Ca Spain cere un formal request pentru bank bailout.

 

Ce s-a intamplat? Algoritmii, traderii cu dioptrii neadecvate, si turma au mers BUY. Ce mi-e bank ce mi-e sovereign? Scrie Spain si Bailout in titlu? Baga long.

 

Funny cum un titlu care contine SPAIN, FORMAL, si BAILOUT a putut misca EURUSD peste rezistenta desi stirea nu a adus nimic nou in piata. Bine, erau mai multe chestiuni acolo care puneau presiune de long, insa sunt convins ca nu putini oameni/computere au citit titlul gresit si au mers long pe ideea ca e vorba de sovereign aid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca adunate, QE si China si Clifu sunt in joc pe short Dolar. Aud trebuia sa pice de mult de cand se stie ca coboara rata. Dar peste toate China are in 10 zile 3 stiri foate bune care muta "algo" pe neutru sau chiar short pe medium term la dolar.

Tehnic pe eur, s a dus trendul de sell de mult. Suntem in corectie mare. ca e 3125 ca e 3450 nu stiu dar pe acolo avem selleri. Aici nu vad de ce tehnic.

 

PS. Pana la urma e Decembrie. Pentru mine e c-am gata. 1.30 deocamadata e in joc. Ca devine suport sau rezistenta la anul, nu stiu.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e sa ma iau dupa Draghi, Decembrie ne poate duce la 1.25 la Euro ceea ce n-ar fi rau deloc. A dat de inteles ca sunt sanse sa reduca rata si mai mult sau poate ne zice mai mult in Ianuarie dar ce a zis clar este ca urmeaza o perioada de scadere economica per general urmand sa revenim pe crestere din toamna lui 2013.

Mai vedem in Ianuarie.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca dai la uicli, pune SL peste top, caci acolo unde l ai pus e tinta. O retragere de 75 80% nu este exclusa, asa cum o intoarcere pe buy la euro este in carti oricand.

Sa ne uitam la S&P. E pe long! azi, nu stiu maine.

Riscul e deschis, deci si Euro poate foarte usor sa "uite" ca are fundament de cacat si sa urce. Scuze de expresie dar e in dex.

Smecheria e unde intri si ce SL ai. Daca te loveste de mai putine ori de cat iei profit, esti tare.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa miscarile de ieri am concluzionat inceputul sell-ului pentru luna Decembrie. Este posibil sa ma insel, nimic nu e batut in cuie in forex chiar daca pare ca prezicem pretul, de fapt ceea ce facem e sa spunem "s-ar putea" :) .

 

Activitatea zilei de azi ma anunta ca la Weekly ar putea inchide in jos acea candela ce corespunde saptamanii in care suntem si s-ar forma un shooting star. Cu acest pattern ma astept ca incepand de saptamana viitoare sa avem un trend sell.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.