Sari la conținut
Postat

Analiza mea pentru EUR/USD se rezuma la urmatoarele doua canale, unul ceva mai vechi si unul care abea se formeaza pe TF de 4H dar care pe un TF mai mic este deja conturat. Dupa cum se observa din imagine practic pretul a oscilat intre cele doua extremitati ale canalului si linia mediana. Pe moment pretul nu a trecut inca de linia mediana a "canalului" major. Daca va trece nu va face altceva decat sa urmeze cursul in sensul canalului mai mic si probabil ca-l vom vedea pretul undeva catre linia de jos a canalului mare.

Numai bine.

Editat de maslow

• Răspunsuri 672
  • Citiri 288,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• un double bottom pe e/u, H1

• Oooo!!! Vad ca d-ul tradelover pune bazele unui neo-neo-wave. Tin sa atrag atentia ca valul omega of gamma of theta of ha ha ha nu se observa pe grafic din cauza fumului.

Imagini postate

Featured Replies

Postat

Simetria valurilor corective sunt egale momentan nu vad de ce buy.Volatilitatea este inca mare pe sell de ce buy.Nu avem inca nici un virf spart.Sa urce 3-4 zile si dupaia o consolidare sau o corectie scurta si atunci trebuie sa fie si mai puternic pe buy daca este sa scrie istorie momentan mergem corectiv pe buy.Pe h4 avem simetrie la valuri corective pina acum 1.2670

Editat de RuuM

Postat

mai simplu -

- mn = jos; rezistentele marcate ar fi posibile teoretic

- wk = jos;

- daily = sus. pina da intr-o rezistenta (eventual de pe mn) sau trece din nou prin suportul acum la 1.2356.

post-1398-127442483601_thumb.gif

post-1398-127442487503_thumb.gif

post-1398-127442490342_thumb.gif

Postat

In ultimele 3 zile inchise volumul a tot crescut. Indicatorul MFI arata doar prin culoare volumul si anume barele verzi sau rosii indica crestere in volum. In astfel de conditii e posibil sa fie vorba de o acumulare ce ar putea tine departe perechea de nivelul 1.21 pentru urmatoarele saptamani.

post-2415-12744250901_thumb.gif

Postat

A mers mai mult decât am crezut, dar oricum e de SELL si SELL agresiv

Astăzi închidem săptămâna si nu are dreptul sa o închidă cu cu "reverse".

Pana-n septembrie-octombrie EUR o sa fie batut cu piciorele in burta. :|

Postat

subscriu si eu la partea cu "Pana-n septembrie-octombrie EUR o sa fie batut cu piciorele in burta"

sub centura la greu o sa si-o ia... INSA mai lasati-l cateva saptamani poate poate il vedem la 1.31 inainte sa o ia la vale :|:|:|

Postat
Offtopic

subscriu si eu la partea cu "Pana-n septembrie-octombrie EUR o sa fie batut cu piciorele in burta"

sub centura la greu o sa si-o ia... INSA mai lasati-l cateva saptamani poate poate il vedem la 1.31 inainte sa o ia la vale :|:|:|

De la 1.2140 pana-n 1.2672 e o mișcare clar corectiva! Si CHF si Dollar index si NOK confirma.
Mișcarea a început si o sa vedem chiar acum mișcări spectaculoase ...1.16 pentru început...
Postat

haha, acuma am vazut postul asta. pai este tipic, propaganda media pe ultima suta de metri in momentul in care barosanii isi vind ultimele urme de aur. de ce daca se asteapta preturi de 5000 coco pe uncie, FMI si-ar vinde ultimele farmaturi de aur? adica cum? vinzi gaina care face ouale de aur???

acusi or sa inchida baietii si taraba cu aur, ca banii trebuie luati acasa si numarati. daca suntem prea multi care ne-am prins de faza asta, ori intensifica campania de presa ori baga niste reguli cum ca nu mai ai voie sa vinzi pe bursa sau vraji de genul asta. ca sa vinda doar ei, in ultima secunda dinaintea intrarii in vigoare a reglementarii (vezi cazul cu short selling in germania, si ce s-a intimplat cu e-u imediat inainte si citeva ore bune dupa).

sau dolarul, in 2008. mama ce scadea, si scadea, si da-i, si totul rau, nu-l mai salveaza nimic, gata s-a terminat vindeti toti dolarii si scapa cine poate, hirtie igienica... e, uite ca nu mai e chiar asa. acuma cumpara toti dolari ca disperatii.

petrolul de anul trecut (sau cind o mai fi fost), care mai de care ca s-a terminat petrolul mondial, criza, sare pretul, sigur ajunge la 250$ intr-un an (prietenii nostri de la GS ziceau asta, daca nu ma-nsel), cumparati acuma cit e cald pina nu pleaca trenul din gara etc etc. ia, azi cit a mai fost barilu de petrol la piata?

aurul n-o sa ajunga la 600 intr-o zi. o sa fie timp de luat si de tinut un short frumusel. desi cu fat fingeri din ziua de azi care misca toata piata in citeva ore... nu te mai bizui pe nimica...

...Aurul este o abureala, si mai devreme sau mai tarziu vom asista la o cadere mare. Dar MARE! Barosanii (gen FMI) deja vand aurul, iar intreprinzători ca e-gold sunt ţinuti in lanţuri de catre guvern. Nu stiu cat va mai creste, dar asculta aici la moşu', cu cat o sa cada de mai sus, cu atat o sa cada mai tare. Aici poate nu sunt in asentimentul multora: pe GoldSpot se vorbeste de crestere spre 2000 de parai uncia, inca de luna trecuta, iar daca ar fi sa ma iau dupa cat de infocat prezinta problema "eroul" meu Peter Schiff, aurul ar trebui deja sa se afle la 5000 de parai uncia. Dar asta e parerea mea, si stau lipit de ea. Fiecare vede problema in felul lui.

Batalia este directa, intre euro si aur, iar dolarul este aici doar intermediar, el e in plus, nu are nici o treaba. Si imediat ce se lamureste problema cu Grecia si zona europeana - to bailout or not to bailout, that is the question, hihi - goldul va pica ca bolovanul. Din pacate, in trading, "being right but being early", inseamna cumulat "being wrong". Necazul meu nu e ca am intrat short, ci ca am intrat prea devreme, ori prea jos... hihi.

Postat
Offtopic

Offtopic

De la 1.2140 pana-n 1.2672 e o mișcare clar corectiva! Si CHF si Dollar index si NOK confirma.
Mișcarea a început si o sa vedem chiar acum mișcări spectaculoase ...1.16 pentru început...

O parte din Sell am închis, incasand peste 300 de puncte. Exista totuși posibilitatea de un reverse către 1.27. Sa vedem...
Postat

Ce numaratoare ai la euro si lira

Editat de RuuM

Postat

O parte din Sell am închis, incasand peste 300 de puncte. Exista totuși posibilitatea de un reverse către 1.27. Sa vedem...

Am trecut de nivelurile FIBO, îngrijorările mele erau zadarnice. Asa ca 1.20 o sa vedem in curând :|

Editat de iordaki

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.