Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Ce parere aveti de graficul acesta? Linia pivot de la 1.35 e aproape de fibo 0.382. Cum credeti ca va reactiona pretul cand va ajunge in acea zona?

Am uitat sa incarc poza.
  • Răspunsuri 672
  • Citiri 283,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• un double bottom pe e/u, H1

• Oooo!!! Vad ca d-ul tradelover pune bazele unui neo-neo-wave. Tin sa atrag atentia ca valul omega of gamma of theta of ha ha ha nu se observa pe grafic din cauza fumului.

Imagini postate

Postat

Foarte probabil ca in urmatoarele zile sa avem un trend long pentru EUR/USD.

Pentru cine e interesat gaseste mai multe detalii pe blogul meu.

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Foarte probabil ca in urmatoarele zile sa avem un trend long pentru EUR/USD.

Pentru cine e interesat gaseste mai multe detalii pe blogul meu.

Nu ca mi-ar pasa, dar la o recomandare gresita stiti sa dati minusuri, insa la recomandarile corecte va dor mainile sa dati un plus, dar asa e romanul.

@ Stefan - Macar eu nu postez link uri si tot felul de povesti nemuritoare, eu sunt mai pragmatic si postez lucrurile importante, cum ar fi intrarile si iesirile dintr-un trade pe care il recomand.

Postat
  • Management
Offtopic
Postat

deocamdata se confirma ...

post-2377-0-08671200-1300289656_thumb.jpgeur[/acronym].jpg]

... fundamentul ramane buy. dar mai poposim un pic in zona asta 1.38xx - 1.40xx

Postat

deocamdata se confirma ...

post-2377-0-08671200-1300289656_thumb.jpgeur[/acronym].jpg]

... fundamentul ramane buy. dar mai poposim un pic in zona asta 1.38xx - 1.40xx

exact la fel vad situatia, corectia va fi fie de tip flat, sau chiar triunghi orizontal.

post-3824-0-86894300-1300294554_thumb.gif

Postat

Ca o precizare, daca euro v-a merge in valul 5 din edt, asa cum ziceam mai sus, nu cred k vom depasi 1.42, dupa care trendu se va intoarce pe termen lung, probabil spre paritate. Pe unele majore, trendu deja s-a inversat, stafeta o mai tin sus doar euro si chf care dupa parerea mea isi fac ultimele structuri pana la reversal.

Postat

toata lumea vrea sell la euro si el urca. Nu e ciudat? si asta nu de azi de ieri. Toti vad paritate de anu trecut si suntem la 1.40. Nu e ciudat? cat o sa se mai caute paritatea, si la 1.50?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.