Sari la conținut
Postat

Analiza mea pentru EUR/USD se rezuma la urmatoarele doua canale, unul ceva mai vechi si unul care abea se formeaza pe TF de 4H dar care pe un TF mai mic este deja conturat. Dupa cum se observa din imagine practic pretul a oscilat intre cele doua extremitati ale canalului si linia mediana. Pe moment pretul nu a trecut inca de linia mediana a "canalului" major. Daca va trece nu va face altceva decat sa urmeze cursul in sensul canalului mai mic si probabil ca-l vom vedea pretul undeva catre linia de jos a canalului mare.

Numai bine.

Editat de maslow

• Răspunsuri 672
  • Citiri 290,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• un double bottom pe e/u, H1

• Oooo!!! Vad ca d-ul tradelover pune bazele unui neo-neo-wave. Tin sa atrag atentia ca valul omega of gamma of theta of ha ha ha nu se observa pe grafic din cauza fumului.

Imagini postate

Featured Replies

Postat

ca de obicei, foarte interesant.

nu m-am gindit niciodata ca demografia controlata lucreaza impotriva lor; teoretic asa este, dar practic nu-s sigur ca n-au facut ei ceva ca sa contracareze efectele pe termen lung.

eu mi-am pregatit cafeaua si astept continuarea :)

Postat

'previziunea' mea pentru fiber: o sa oscileze intre 0.8225 si... 2.0000 :)

uuoofff... de ce ne incurcam cu atatea previziuni... lasati ca o sa faca kerosen "forecast-ul" ala si ne-am scos :) si o sa fie 99.9% corect ( sau chiar 100% daca o sa il optimizeze bine) :D

Postat

Asta suna a caterinca.Sa-ti zic ceva:Daca unul din noi nu are un sistem pe care se poate baza, sa fie profitabil nu cred ca ar fi prea indicat sa radem de sistemul altuia, chiar daca acel sistem nu e bun.Scuzati offtopicul.

Sa trecem la EW.

Am vizionat un film pe youtube si am vazut ca tipul din filmulet se ajuta de indicatorul momentum ca sa stabileasca undele EW(mai pe inteles unde sa repartizeze cifrele 1,2,3,4,5)

Stie careva despre aceasta tehnica de amplasare a numerelor sau de altfel de tehnici.(orice)

Iordaki a zis ca zig-zagul mai da erori, si chiar am observat acest lucru.

Postat
  • Management

'previziunea' mea pentru fiber: o sa oscileze intre 0.8225 si... 2.0000 :)

uuoofff... de ce ne incurcam cu atatea previziuni... lasati ca o sa faca kerosen "forecast-ul" ala si ne-am scos :) si o sa fie 99.9% corect ( sau chiar 100% daca o sa il optimizeze bine) :D

Nu va mai "pishcatzi" ca va trimit la colt! http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />

Postat

Valul (ii) s-a finisat... Era si de aşteptat de fapt p-u ca corectia abc nu a fost una zig-zag ci iregular (valul b s-a finisat mai sus de începutul valului a , respectiv valul c nu s-a corectat atât de adânc cum aşteptam.

Concluzie care trebuie scoasă de aici .....ceva neclarităţi au fost la interpretarea valului 5 din 5 din 1 si respectiv identificarea formaţiei iregular dea cea am aşteptat sfârşitul valului (ii) ceva mai jos

In general scenariul nu s-a schimbat ...mergem spre nord !!!!!!!

Am încercat sa o fac si in format video .......E prima încercare rog sa nu mă criticaţi tare!!! eur[/acronym]-usd10.1.08.swf"]Clic Aici p-u video

post-1926-1200005373_thumb.jpg

Postat
  • Moderators

@iordaki

Man, ce imi placi! Ai crescut trei inci in ochii mei! Bravo! Sincer!

Hai Moldova! Si eu sunt moldovean, dar de pe partea astalalta a gârlei. De fapt banuiam ca esti, dupa felul cum incurci pronumele personale prin postrari. Seamana a Pavel Stratan , il iubesc la nebunie pe omul ala!... "Iar pi tăţi din jurul căsii /Le-aş trimite-n... la mama măsii" (in loc de "i-aş", hihi, in romaneşte "le" este folosit doar la persoana a treia plural, cazurile dativ (ambele genuri) si acuzativ (doar pentru genul feminin):

"fetelor le-aş spune", "baietilor le-aş spune", dar

"pe ele le-aş întreba", "pe ei i-aş întreba"

Moldovenii de dincolo de rîu însă îl folosesc şi la acuzativ masculin, cu sens de pronume de politeţe (adica e mai politicos sa spui "pe ei le-aş întreba", greşală care o faci si tu frecvent in posturi, sub influenta limbii ruse).

Bun, acuma legat de clip: foarte buna analiza, foarte buna intenţia, implică o gramada de munca si de timp pierdut in folosul altora (noi cei de aici adica). Este parerea ta, concluzia analizei din punctul tau de vedere, nu discut "capacitatea ei de prevestire", pentru ca nimeni nu este Mama Omida, ori Mudava, eu ma frig de cele mai multe ori, si doar un MM riguros ma ajuta sa supravietuiesc castigand mai putine biduri decat pierd. Eu iti dau nota 10 pentru clip. Pentru intentie, pentru munca, pentru analiza. Si asteptam si altele. Foarte serios!

Legat de calitatea tehnica a clipului, probabil ca nu ai studiou de film acasa, dar chiar si cu mijloace simple se poate face mai bine. Prima chestie: stai mai departe de microfon, ca sa nu se auda sforaiturile cauzate de suflatul in microfon. Si vorbeste MAI TARE! Eu prima data am crezut ca e fara sunet, se auzea un fel de murmur in background, a trebuit sa dau boxele mai tare ca sa aud ce spui (iar dupa aia sforaiturile se auzeau si mai tare, desigur!). Tu faci o analiza. O chestie bazata pe TOATE informatiile, toate cunostintele si skill-ul de care dispui. Este concluzia rationamentului tau. Ti-e rusine sa o spui cu glas tare? Nu. Pai spune-o. Nu va zice nimeni "bai ce tampenii spui!", pentru ca nici unul dintre noi cei de aici nu suntem capabili sa facem o analiza 100% corecta. Ti se simte timiditatea din glas, glasul tremurat. Uita-te la filmuletele de pe fxclub (am postat eu cateva pe ftp la ener, si mai am unul pe care vreau sa il postez dar nu stiu unde, sper ca rezolva Stefan cu ftp-ul ala ca am ramas cu o restanta). Tipul de la fxclub (Denis Kar parca ii zice) pur si simplu SPUNE de are de spus. TARE si dezinvolt, parca anunta prognoza meteo. Sa se auda din avion. Ferm. Asa tre' sa faci si tu.

Nu trebuie sa iti fie rusine ca vorbesti moldoveneste, si nici nu trebuie sa iti fie frica ca ai putea gresi in prognoza, daca ai fost onest atunci cand ai facut-o. Se vor gasi intotdeauna cativa carcotasi, asa ca mine, care sa faca misto de limba sau de mai stiu eu ce, dar ar trebui sa nu iti pese, pentru ca nu asta e punctul principal. Punctul principal e forexul, si analiza in sine. Ar trebui ca din videoclip sa transpara CLAR mesajul: "Ăsta sunt eu, asta e limba pe care o vorbesc eu, asta e prognoza la care am muncit din greu si CRED in ea, pentru ca e rodul unei analize minutioase, bazata pe cunostintle mele de EW si pe experienta mea. Va place, bine, nu va place, tot bine. Vreti sa ziceti mersi si sa dati o bere, bine, nu vreti, tot bine! Faceti si voi una ca sa avem ce comenta, ca asa invatam". Fara frica si fara timiditate. Nu te va acuza nimeni ca spui prostii, cel putin nu de la primul videoclip, haha. Daca faci vreo 200 de prognoze si toate sunt proaste, eu o sa fiu cel care o sa dau primul cu piatra, de pe la a 50-a incolo :), dar la un scor de macar 60% dintre ele sa fie bune, atunci tot respectul meu!

P.S. later edit, inca o chestie, in romaneste "pentru" se prescurteaza cu "pt". Este universal si este folosit si in unele inscrisuri oficiale, in plus trebuie sa apesi doar doua taste :), prescurtarea "p-u" provine probabil tot din limba rusa (patamu, cu accent pe u, cumva?)

Postat

Tradelover, Grand Merci pt (vezi ca p-u s-a corectat) apreciere!!!http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_54.gif Promit ca urmatorul v-a fi mai bun si mai calitativ

Ce tine de accent si de greseli.....da sunt si rog nu va suparăţi tare ....aceasta este, oricum fata de alţi basarabeni e cu mult mai bine!

Am lăsat răspunsul la topicul acesta p-u sfârşitul zilei ....dar uite am ajuns sa-l scriu si.........m-am impotmolit..e si vineri si-s cu berea in mana http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_86.gif

aşa sau alt fel avem multe sa învăţam http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_21.gifsi cred ca avem acelaşi drum http://www.kolobok.us/smiles/user/lex_03.gif

Postat

felicitari Iordaki pentru film :) chiar ma bucur ca aud si eu o analiza in format video in care se vorbeste in romana, ca m-am plictisit de la atatea filmulete in engleza :)

& 1 bucata intrebare, unde locuiesti acum?

Postat

felicitari Iordaki pentru film :) chiar ma bucur ca aud si eu o analiza in format video in care se vorbeste in romana, ca m-am plictisit de la atatea filmulete in engleza :)

& 1 bucata intrebare, unde locuiesti acum?

Merci Mult Carboon, de 3 ani stu in Londra, dar din acesti trei ani ultemele 2 luni le stau in Chisinau

P.S. Daca îmi permite-ţi as vrea is eu sa întreb......De ce asa interes fata de locul meu de şedere

Postat

Cea ce vad la moment

Primul target e 14960...daca sa-l trecem "vesel" atunci o sa ne oprim undeva mai aproape de 1.51

post-1926-1200316862_thumb.jpg

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.