Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Eu mi-am si inchis pozitia pe +6 pips ca treaba cam degenera.Eventual daca se apropie de 1.2880 o sa incerc un buy cu sl mai scurt pentru un scalping

Se pare ca mam grabit cu inchisul pozitiei :)). Am prins cam putin dar asta e in forex.50% din ceva e cu siguranta mai mult decat 100% din nimic :).

Editat de bigflames

• Răspunsuri 672
  • Citiri 283,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• un double bottom pe e/u, H1

• Oooo!!! Vad ca d-ul tradelover pune bazele unui neo-neo-wave. Tin sa atrag atentia ca valul omega of gamma of theta of ha ha ha nu se observa pe grafic din cauza fumului.

Imagini postate

Postat

Eu chiar am dat-o la intamplare! :)

Bine macar ca tu ai deschis-o la intamplare caci, poate, o vei inchide cum trebuie. Amicul bigflames a deschis-o cum trebuie si a inchis-o la intamplare. =)) M-ati distrat copios azi, baieti.

Postat

Eu chiar am dat-o la intamplare! :)

Bine macar ca tu ai deschis-o la intamplare caci, poate, o vei inchide cum trebuie. Amicul bigflames a deschis-o cum trebuie si a inchis-o la intamplare. =)) M-ati distrat copios azi, baieti.

Nu e problema ca am recuperat si am mai facut vreo 15-20 de pips din scalping. cate 5-6 pe tura la valoare mare per total am scos de 10 litrii de benzina :P

Postat

Orice ar fi zis azi Super Mario EUROIUL tot o lua la deal. Prea mult nu cred ca va urca asa abia astept sa intru short.

Postat

Orice ar fi zis azi Super Mario EUROIUL tot o lua la deal. Prea mult nu cred ca va urca asa abia astept sa intru short.

Si eu abia astept sa o ia la vale ca m-a agatat cu vreo cativa dolari buni pe - si astept sa imi scot parleala.Mama lor cu stirile lor cu tot de hoti :)

Postat

Eu am facut ceva banuti azi ca am stat long toata ziua. Din pacate mi-a fost prea lene sa fac un screen shot.

Acum la ora 21 ora noastra este FOMC-ul de la care nu astept nici o surpriza majora. Maine este NFP-ul si somajul. Nici de acolo nu astept mare lucru.

Din punctul meu de vedere Mario nu a spus nimic interesant azi. Lucrurile sunt deja clare in ceea ce priveste EZ. Cred ca de acum euro va evolua natural. Astept un revers serios de acum inainte desi s-ar putea duce si in 1.32-1.35. Economia USA da semne de relansare, semne timide dar semne. Unii spun ca si aspectul astral incepe sa fie favorabil USA-ului.

Postat

Pe mine m-a fript urat de tot euro azi am pleacat deacas si am lasat numa tp-ul si si SL.Si mi-a ratat tp-ul cu 2pips iar cand am ajuns acasa mam trezit cu -60 de pips iar acu sper seara s-a dus la -90. daca nu se intoarce curand s-ar putea sa inchid pozitia si sa imi iau la revedere la tot profitu din sapt asta.

Postat

M-am fript cu SL-suri mari si cu speranta ca se intoarce pretul, am pierdut 300 USD. Pe intraday nu pun SL mai mare de 40-50 pips, dar de ceva vreme merg cu un SL in jur de 30 de pips.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.