Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

SL ul nu fix 30 sau 130 de pp. Nu are cum. Intrarea dicteaza SL ul. Nu e sfat, e o realitate.

ZEN aveam o impresie mai buna... hai ma!... chiar asa....

Cand pui SL e clar ca ai calculat ceva si deci calculul a fost napsa iar daca mergi pe sume asa mari asteapta te sa tot te simti ars cand defapt nu te-ai ars de bani ci de 30 de pp.

Banii vorbesc....

Editat de Barbones
Postat

SL ul nu fix 30 sau 130 de pp. Nu are cum. Intrarea dicteaza SL ul. Nu e sfat, e o realitate.

ZEN aveam o impresie mai buna... hai ma!... chiar asa....

Cand pui SL e clar ca ai calculat ceva si deci calculul a fost napsa iar daca mergi pe sume asa mari asteapta te sa tot te simti ars cand defapt nu te-ai ars de bani ci de 30 de pp.

Banii vorbesc....

Bineinteles ca SL-ul se pune in functie de entry. Acum am avut un SL de 30 pips si m-am simtit muuuuult mai bine, mult mai bine,parca nu am mai tremurat atat de mult!!! :)

Postat

@ ZEUS

am inteles si raspunsul la intrebarea adresata tie pe topicul , graficelor cat mai curate .....clar !!!!

intamplator am gasit asta , dar mai tarziu!!!!

da ZEUS ... pe H1 cu 30 de pipsi SL o sa fii ,, infanterist ,, ca si cum a descris crodi..... cauta si citeste despre asta ce te asteapta si care este soarta unui infanterist pe campul de lupta.....nu mai inteleg nimic sincer , o analiza fundamentala atat de mareata faci si pui un SL de 30 de pipsi si cred ca TP ( mai probabil manual ) de 15 pipsi , nu?

:)):)) :))

Postat

eu as miza eur/usd sfarsit de oct 2012 la 1.27, miscarile seamana cu cele de anul trecut.astept de asemenea o crestere a volatilitatii

Postat

Trend-ul pe Daily e UP ; are sanse sa ajunga in 1.33 pana la sfarsitul anului . Vom vedea ce miscari apar.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.