Sari la conținut
  • Răspunsuri 143
  • Citiri 46k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Featured Replies

Postat

am o curiozitate: sunt oameni care tranzactioneaza exact asa cum fac pe un cont real?

eu nu
Postat

sunt de o competitivitate nemaipomenita... am o curiozitate: sunt oameni care tranzactioneaza exact asa cum fac pe un cont real? (eu am scapat un 0 la sfarsitul procentului de risc pe trade)

La concurs am o neglijare totala a MM
Postat

17.4.08

post-1926-1208414513_thumb.jpg

Postat

sunt de o competitivitate nemaipomenita... am o curiozitate: sunt oameni care tranzactioneaza exact asa cum fac pe un cont real? (eu am scapat un 0 la sfarsitul procentului de risc pe trade)

deocamdata nu imi schimb stilul, dar e posibil in ultimile zile sa fortez norocul =))

Postat

deocamdata nu imi schimb stilul, dar e posibil in ultimile zile sa fortez norocul 04.gif

Amu scoate-te scoate-te!!!!
Postat

18.4.08

post-1926-1208505718_thumb.jpg

Postat
  • Autor
  • Management

Sper ca de sapt. viitoare sa reincep si eu sa tranzactionez... atat pe demo cat si pe live. De o sapt sau doua nici nu prea mai stiu ce s-a mai intamplat cu aurul =))

Postat

20.4.08

post-1926-1208732151_thumb.jpg

Postat

asa da =)) simteam ca lipsea aventura..

Postat
  • Moderators

Tradelover, sa inteleg ca ai inceput sa joci "corect"? Sau ai pierdut numarul depunerilor/retragerilor? =))

Ha ha, nici una nici alta. Inainte de a pleca in concediu am pus niste biduri de sell pe AUD, si cum incepusera sa mearga prost, am "depus" cateva zeci de mii de parai, "sa fie acolo". Si au fost buni, ca la venirea din concediu am gasit drawback doar de 30 si ceva la suta, precum ati vazut. Daca ar fi fost sa calculeze ala drawbackul la suma reala, aveam peste 90% pierdere. Dar el asa e bubulan. Ca sa evitati cei 50%, nu aveti decat sa mai depuneti bani in cont inainte de sfarsitul zilei. El calculeaza drawdownul la cati bani sunt in cont. Daca ati avut 5000 si ati pierdut 3000, ca sa nu apareti cu 60%, mai depuneti 5000. Si apareti doar cu 30%.

Buuunnn, la venirea din concediu am dat cu piramidarea in pierdere, cursu crestea ca fat frumos, mai bagam un bid... si ca sa nu raman pe margin call, mai faceam depuneri. Acu am in balanta cateva sute de mii, iar equity-ul shade frumos dedesupt, daca ar fi sa fie calculata pierderea la banii cu care am inceput... grrr.. i-am pierdut demult, ma apropii de 200% drawdown. Dar tot fac depuneri, piramidez in pierdere, nu pun stopuri, si mut targeturile in sus (toate in acelasi loc) cu fiecare sell adaugat, in asa fel incat daca se intoarce in jos si da in targeturi sa am 20 de mii plus ce am depus. Daca se intampla asta, scot tot ce am depus, si voi incheia concursul cu 300% profit. Avand in vedere ca mai sunt destule zile, probabilitatea e foarte mare. O sa vedeti....

Drawback mai mare de cat e acuma nu o sa vedeti, ca am grija sa fac depuneri. Si gata...

Daca ar fi asa de simplu si pe real... Diferenta e ca si cum as fi jucat sah cu niste mari maestrii in ultima vreme si acum joc table cu fiica-mea... Nu imi foloseste la nimic, dar e fun... Si ii foloseste ei...

Later edit: era fun si cu scalpingul, dar imi manca tot timpul (waste of time!). Acum sunt prins tare la job, s-au adunat teancuri de mailuri si hartii cat am fost plecat... Nu am timp nici sa ma duc la buda, daramite sa mai pun cate 50 de biduri pe zi.... Si tre sa am grija si de tradingul real, azi m-am strofocat vo doua ceasuri sa recuperez 53 de parai pierduti la un bid prost pe euro.

Editat de tradelover

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.