Sari la conținut

Sistemul impuls - Elder

Postări Recomandate

.... 40 % ? ? ? Psihologic (cel putin) nu face bine !

Gasisem candva pe internet ca in 70% din cazuri, dupa ce atinge una dintre liniile de trend, PRETUL se intoarce spre centrul canalul de trend , nu iese din "canal" . Deci probabilitate mai mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tranzactiile din data de 14.07.2009, nu prea bune dealtfel.

Mai testeaza cineva acest sistem? Se pare ca nu va inghesuiti.

Balance = - 4.00 usd ( loss )

O zi buna!

post-2700-1247635296_thumb.jpg

Editat de Vaxx
Link spre comentariu

O zi buna!

Daca nu ma insel acest sitem se poate aplica si folosind un MACD si un ema 13 pe tf 1h, incercand prin indeplinirea anumitor conditii sa afli punctul de acumularea a unui momentum maxim.Punct in care se face itrarea in trade sau iesire din el.Deci nu-ti trebuie nu stiu ce indicatori sofisticati care iti coloreaza barele in nu stiu ce culori si care se coreleaza la un moment dat.

Si nu uita! Indicatorii iti indica trecutul!

Acel punct de maxim al momentului va fi trecut pina sa iei tu decizia de intrare sau de iesire din trade!

Am testat si eu aceasta tehnica acum vre-un an! prea multe conditii de indeplinit cumulativ!Aveam nevoie de ceva mult mai simplu!Si am gasit! Dupa 3 ani de studiu!

Bafta la pipsi!

Link spre comentariu

O zi buna!

Daca nu ma insel acest sitem se poate aplica si folosind un MACD si un ema 13 pe tf 1h, incercand prin indeplinirea anumitor conditii sa afli punctul de acumularea a unui momentum maxim.Punct in care se face itrarea in trade sau iesire din el.Deci nu-ti trebuie nu stiu ce indicatori sofisticati care iti coloreaza barele in nu stiu ce culori si care se coreleaza la un moment dat.

Si nu uita! Indicatorii iti indica trecutul!

Acel punct de maxim al momentului va fi trecut pina sa iei tu decizia de intrare sau de iesire din trade!

Am testat si eu aceasta tehnica acum vre-un an! prea multe conditii de indeplinit cumulativ!Aveam nevoie de ceva mult mai simplu!Si am gasit! Dupa 3 ani de studiu!

Bafta la pipsi!

Ce anume ai gasit dupa 3 ani de studiu? Care este strategia ta?

Multumesc pt. lamuriri.

Link spre comentariu

Ce anume ai gasit dupa 3 ani de studiu? Care este strategia ta?

Multumesc pt. lamuriri.

Barpaternuri in zone de suport,rezitentza si pivot! Poti urmari tehnica mea de trade pe clipurile ale caror linkuri le gasesti in "Clipuri forex" in special incepand cu clipul 10 si pina in prezent. De toate sunt vreo 23 de clipuri.Le poti descarca de pe ultima adresa de ftp postata in thread!
Link spre comentariu

Am incercat sa vad clipurile pt. ca ceva asemanator cu nivele de suport si rezistenta am invatat pe la cursuri si mi se pare f. interesant, dar orice clip vreau sa deschid nu pot, si nici nu prea stiu in ale calculatoarelor. Asta este soarta, pierd ceva crucial.

Multumesc oricum.

Bafta

Acum nici macar nu mai pot intra in folder-ul cu clipuri, imi da permission denied.

Editat de Vaxx
Link spre comentariu

Am incercat sa vad clipurile pt. ca ceva asemanator cu nivele de suport si rezistenta am invatat pe la cursuri si mi se pare f. interesant, dar orice clip vreau sa deschid nu pot, si nici nu prea stiu in ale calculatoarelor. Asta este soarta, pierd ceva crucial.

Multumesc oricum.

Bafta

Acum nici macar nu mai pot intra in folder-ul cu clipuri, imi da permission denied.

In care ftp ai intrat? in ultimul postat?

ftp://ftp.xtreemhost.com/htdocs/FXvideos

user = xth_3689359

password = a1b2c3d4e5

Asta merge! L-am verificat eu acum 1 minut!

Fisierele sunt arhivate in arhive simple sau arhive executabile.Va trebui ca dupa download sa le dezarhivezi ca sa ajungi la clipuri

Vezi ca este un fisier flashmediaplayer .exe ! Este softul cu care poti viziona clipurile

Cele de la inceput sunt mai slabe calitativ din pct de vedere al sonorului mai ales.Ulterior am rezolvat problema!

Editat de oltciter
Link spre comentariu

Multumesc oricum.

Bafta

In care ftp ai intrat? in ultimul postat?

ftp://ftp.xtreemhost.com/htdocs/FXvideos

user = xth_3689359

password = a1b2c3d4e5

Asta merge! L-am verificat eu acum 1 minut!

Fisierele sunt arhivate in arhive simple sau arhive executabile.Va trebui ca dupa download sa le dezarhivezi ca sa ajungi la clipuri

Vezi ca este un fisier flashmediaplayer .exe ! Este softul cu care poti viziona clipurile

Cele de la inceput sunt mai slabe calitativ din pct de vedere al sonorului mai ales.Ulterior am rezolvat problema!

530 Login authentication failed

Asta este

Link spre comentariu

Salutare!

Nu am mai postat rezultate la tranzactii pt. ca si acest sistem la fel ca multe de pe acest forum nu este profitabil. Imi pare rau sa-o spun, dar pt mine asta este. Inca nu am vazut pe nimeni sa posteze un sistem care la verificat mai mult timp si apoi sa fi zis ca pe real este bun ( este profitabil ), bineinteles inafara de mfx desigur, dar si acel sistem scartaie.

Bafta la toata lumea!

Si fiti sinceri, cati jucati pe real si cati au castigat, adica adevarul gol golut.

Numai atunci putem vorbi de strategii si altele, pana atunci toate sunt povesti.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.