Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@ Stefaneee...

- unde sunt parametri de configurare a ftp-ului de pe win ...

- de ce trebuie comunicat prin FTP, nu se poate un serviciu mai popular, ex. http ? Nu se pot colecta statusurile direct de pe serverul fxpro?

- io la serviciu am drepturi limitate de config a strungului, va trebui sa traderuiesc noaptea ca ilegalistii ?

... de urat as mai ura ...

@Stefaneeeee!

La grea treaba te-ai mai inhamat! Te compatimesc sincer! Da... nu te descuraja! "Batranii" te sustin in totalitate! http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' />

• Răspunsuri 212
  • Citiri 60,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat
  • Autor
  • Management

@oltciter, va multumesc :P

@crocodelu, o sa-ti mai trimit o data mesajul cu setarile acum cand o sa trimit o noua transa de conturi pentru ca inteleg ca nu l-ai primit. Totusi, mai verifica o data mesajeria privata de pe forum pentru ca mie imi apare ca a fost trimis. Adresa este: http://forum.vamist.com/inbox.html Se foloseste FTP-ul pentru ca asta este disponibil in MT. Daca vrei, poti tranzactiona si de la serviciu si publici statement-ul numai de acasa. Si nu, statement-urile nu se pot lua direct de pe serverul FxPro.

Postat
  • Autor
  • Management

Am trimis datele si la ultimii inscrisi.

Precizarile uzuale:

- daca cineva nu a primit datele sau a avut probleme cu configurarea, sa-mi spuna

- nu am numele reale de la:

Marcus74ctin

Marco

Whitebety

Romica

Damien

Ogg

Dupa incheierea inscrierilor, threadul asta se va inchide si voi deschide altul in care se va putea posta in timpul desfasurarii concursului (inainte de a inchide acest thread, voi pune link catre noul thread). De asemenea, am primit sugestii pe privat de la mai multi forumisti care au zis ca ar fi o idee buna sa deschidem si o sectiune in care concurentii (cei care vor, bineinteles) sa-si poata descrie strategia folosita in timpul concursului. Cei care sunt dispusi sa faca acest lucru, o pot face in sectiunea de strategii si planuri de tranzactionare.

Postat

5.2 Concurentii care au efectuat tranzactii inainte de 7 ianuarie 2009, ora 00:00 (ora Romaniei) vor fi descalificati;

Au inceput descalificarile :P

8 barbones 2012.06 USD 447756 Monday, 05th January, 2009 @ 01:34am

20 dirzu ioan 1713.18 USD 470495 Monday, 05th January, 2009 @ 01:26am

Postat

I :P ntr-un fel ma bucur ca n-o sa-mi mai vedeti dezatrul din cont. Ma si gandeam, cine dreq m-a pus....

Oricum tot in concurs ma simnt, asa ca merita efortul, pentru emotii etc. Pe de alta parte, ca sa castigi, daca nu te arunci cu riscuri enorme, n-ai nicio sansa.

Deci, la concurs e una, pe bani e alta. Cu siguranta ca n-am sa risc niciodata asa cum fac acum, cu tranzactii de 1 sau 2 lev.

Editat de Barbones

Postat

I :P ntr-un fel ma bucur ca n-o sa-mi mai vedeti dezatrul din cont. Ma si gandeam, cine dreq m-a pus....

Era doar o gluma nevinovata. Cere-i lui Stefan sa stearga contul de pe lista si intra din nou in concurs. :D
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.