Sari la conținut

Postări Recomandate

@ flames :

 

Vad ca nu folosesti SL-ul. Stai tot timpul langa calculator ?

 

 

 

e obligatoriu seleu sau statu la calculator? in mod normal stau la calculator dar se intampla sa nu fiu care e problema? si de ce seleu?

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, dar de ce NU StopLoss ?

 

Daca nu stai langa calculator, nu ai SL si Pretul o ia in directia nefavorabila, nu-i o problema pentru tine ? De ce ?

 

 

si daca o ia intr o directie nefavorabila nu sunt si alte mecanisme de a evita inchideri de pozitii pe pierdere ???? de ce tre sa fim atat de stricti de limitati in miscari? de ce sa pui sl (opinia mea e ca sl este un mecanism de a face din orice pozitie o pierdere in istoric adica contorizata, nu e bine nici sa stai cu pierderea in blocaj dar daca stii cum de ce sa iei stop losss???? cu alte tehnici recuperezi pierderea jumate, trei sferturi sau chiar intreaga e mai greu de inteles dar de ce iei pierderi daca ai facut o greseala de ce? daca sunt permise alte metode sa nu inchizi pe minus de ce sa nu le folosesti?????)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg ca folosesti hedging-ul, nu ?

 

Unde intri in hedging ? La ce punct sau moment ?

 

 

nu merg pe tehnbica lui sorin eu doar il ajut(vorba vine) pentru ca intr-adevar sorin stie ce inseamna tehnica de trade si mm si alte chestii, am alta busola de lucru, (multi zic ca pretu face ce vrea -total de acord- dar tot uneori pretu e foarte previzibil pe termen scurt mediu si lung e tot o teorie fractalica ca si cea pe care o folostiti voi , asta nu inseamna ca nu merg si eu pe price action) mai merg blind pe pret versus timp si tranzactiile sunt absolut fabuloasee tre doar sa crezi in sistem -multi nu cred in sistemele astea si nu cred ca pretu ne e previzibil dar pretu e foarte previzibil -cunosc zeci de tehnici de trade care fac bani majorittea au la baza cam aceleasi chestii dar nu o sa vb de ele.

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

" am facut febra la aratator dand clicuri pentru pozitiile de sell!!" -ar fi fost prea frumos daca si postai putintel mai repede asa din proprie initiativa

 

Ilona crede/ma ca as fi vrut sa postez mai repede dar intr-un fel eu aici sunt outsider eu nu merg pe tehnicile folosite de voi eu vreau doar sa va arata ca unele chestii merg, functioneaza si aduc foarte mult profit!!! am vazut ac si sorin postase si m-am gandit sa postez si eu fara sa fi vrobit cu el in prealabil. (vreau sa va arat atat tot) nu vreau sa demostrez nimic. Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@tandrei

In primul rand topicul acesta nu are nici o legatura cu frustarile tale personale. Puteai sa iti deschizi singur topic si sa ceri oamenilor opinia in legatura cu tradeurile postate de tine. In fine, trecem peste asta tinand cont ca topicul asta pare sa se transforme intr-o sectiune generala in care fiecare isi spune ideile fara ca acestea sa aiba vreo legatura concreta cu titlul initial al topicului.

 

Acum ca totusi sa ajuns pana aici am sa imi dau si eu putin cu parerea in ceea ce priveste entry-urile tale chiar daca risc sa continui acest trend offtopic creat.

Bun ai intrat blind, fara confirmare bazandu-te pe anumite nivele de rezistenta.

Primul trade pe GBP/JPY (ordine cronologica)

Chiar aveai nevoie ca pretul sa atinga 139 ca sa iti dai seama ca pozitia nu are cum sa tina? Cred ca un Sl de 100 pips sub celelalte doua lowuri care s-au format destul de recent sub 144 ar fi fost mult mai bun.

Al doilea trade pe GBP/JPY mi se pare ca se incardreaza in acel cliesu - Trader frustrat nu crede ca piata o poate lua impotriva lui si mai deschide inca un BUY absolut la nimereala doar ca sa arate cat de destept e el cand totul se va intoarce in favoarea lui. Nu mai zic ca 141.2 a folosit ca suport in trecut si era foarte probabil ca acum sa se transforme in rezistenta.

Pe GBP/USD ai intrat blind sperand probabil la un double bottom. Dupa cum se vede nu prea a iesit cum ai vrut tu. Serios acum... chiar aveai nevoie de un SL atat de larg? Nu era evident ca trendul e down? dupa ce pretul a spart acel nivel trebuia sa inchizi imediat pozitia si sa incasezi un SL minim.

 

Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu tine personal si nu incerc sa iti demonstrez ce destept sunt eu in comparatie cu tine... mai ales acum dupa ce faptul este consumat.

Cea mai evidenta greseala pe care o vad eu in momentul de fata este ca ai luat un SL foarte larg... imens dupa mine. Setupurile ar fi putut sa tina pana la urma, nu zic nu. Tousi trebuia sa iti dai seama ca in eventualitatea in care nu o vor face, trendul va continua puternic in jos. Ai fi putut profita de ocazie si sa mergi pe un short blind. Pe o retestare a nivelului poate. In fine... Faptul e consumat. Sper ca ai invatat macar ceva din greselile astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.