Sari la conținut

Postări Recomandate

Am inchis 60% din pozitia de sell audusd la 0.8947 si am mutat SL la restul de 40% 10 pipsi deasupra intrarii, incercind de a ramine in trade in cazul unei testari a minimei BEOB-lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@nirolf69

Pai ti-a scris mai sus ca a inchis 60% din pozitie ! Restul de 40% a ramas la dezvoltare cu un sl de 10 pips! Asta inseamna ca profitul luat pe 60% este suficient sa acoperea pierderea unui sl de 10 pips pe 40% ramas la dezvoltare, daca pretzul se intoarce.Probabil ca ramane chiar si cu un mic profit! Gandire pragmatica! Ia exemplu de la adriana. A invatzat direct de la sursa - james16!

Link spre comentariu

Shortul e deja declansat, am si luat 60% profit si mutat SL 10 pipsi mai sus de intrare (vezi ca am postat putin mai sus). Nu stiu de ce nu imi apare pe grafic linia SL-ului. Nu lucrez niciodata fara SL; am auzit de la veterani care au pierdut conturi grase la 11 septembrie,

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.