Sari la conținut

Featured Replies

Postat

o intrebare, pe TF 1H la U/J in 90.70 spre 90.60 aveti GAP in grafic ? pe una din platforme vad

Da, e unul, de 4 pips.

Dar mie nu-mi spune nimic. E prea mic.

• Răspunsuri 2,6k
  • Citiri 838,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• evolutia contului conform acestei strategii. MM foarte riguros si ultimele tranzactii au fost facute luand in calcul si locatia barpaternului. Inainte nu tine-am cont de locatie ci tranzactionam numai

• Intr-o discutie cu cineva dupa forum mi-a spus ca s-a uitat peste filmele lui olciter referitor la break-uri pe candele ori bare si nu le-a inteles foarte bine.   Am adus cateva exemple relevante de

• Clip56 - "Analiza tehnica monthly, weekly si daily " - se poate descarca din:   - ftp ( vizualizare si descarcare exclusiv prin browserul Firefox): ftp://92.87.4.152 user = vizitator parola = a1b

Imagini postate

Postat
  • Autor

o intrebare, pe TF 1H la U/J in 90.70 spre 90.60 aveti GAP in grafic ? pe una din platforme vad

Da este un gap pe h1!

Sa reanalizam UJ!

post-1363-126694053503_thumb.png

Postat
  • Autor

Audusd - sell: BRN, 61%fib, BEOB (inchidre sub BRN), divergenta. post-1613-126693955074_thumb.gif

Sa vedem ce ne aduce audeur la inchiderea barei de 4 h.

Adriana , pune si tu SL-ul un pic mai sus de nivelul psihologic(ex: 0.9010)

Ce vezi tu pe grafic este linia orizontala care marcheaza 0.9000 ,nu stoploss-ul!

Postat

Am inchis 60% din pozitia de sell audusd la 0.8947 si am mutat SL la restul de 40% 10 pipsi deasupra intrarii, incercind de a ramine in trade in cazul unei testari a minimei BEOB-lui.

Postat

NZD/JPY Daily-continuare la postul din 19 febr.

post-3372-126694218844_thumb.png

Postat

Cum zice Olciter, linia portocalie reprezinta nivelul psihologic, nu SL. SL initial a fost la 1.9055

Postat

Audusd - sell: BRN, 61%fib, BEOB (inchidre sub BRN), divergenta. post-1613-126693955074_thumb.gif

Sa vedem ce ne aduce audeur la inchiderea barei de 4 h.

Adriana , pune si tu SL-ul un pic mai sus de nivelul psihologic(ex: 0.9010)

Ai incarcat shortul sau e in asteptare?

Editat de nirolf69

Postat
  • Autor

@nirolf69

Pai ti-a scris mai sus ca a inchis 60% din pozitie ! Restul de 40% a ramas la dezvoltare cu un sl de 10 pips! Asta inseamna ca profitul luat pe 60% este suficient sa acoperea pierderea unui sl de 10 pips pe 40% ramas la dezvoltare, daca pretzul se intoarce.Probabil ca ramane chiar si cu un mic profit! Gandire pragmatica! Ia exemplu de la adriana. A invatzat direct de la sursa - james16!

Postat

Shortul e deja declansat, am si luat 60% profit si mutat SL 10 pipsi mai sus de intrare (vezi ca am postat putin mai sus). Nu stiu de ce nu imi apare pe grafic linia SL-ului. Nu lucrez niciodata fara SL; am auzit de la veterani care au pierdut conturi grase la 11 septembrie,

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.