Sari la conținut

Poll 49 membri au votat

1. 1. Doriti un nou concurs de tranzactionare, exclusiv pentru membrii vamist.ro?

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

• Răspunsuri 70
  • Citiri 23,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Faptul ca leverage-ul e fix nu impiedica trasul cu tunul. Tot ce se va schimba va fi randamentul final - in loc sa fie 16,000% cu leverage 100:1 va fi sa zicem 1,600% daca leverage-ul e limitat la 10:

• Citind acest topic eu am inteles ca se doreste organizarea unui concurs pentru traderii care sunt dispusi sa aplice metode profesioniste de trade, similare celor pe care le aplica sau le-ar aplica in

• Facem un mic script care o sa fie rulat dupa ce incepe concursul care s-a scrie intr-o tabela sql date legate de cont (leverage , balanta , ..)Din cate stiu la MT nu poti schimba leverageul cand vrei

Postat

Si eu ma bag dar as dori MT

Felicitari cornel

Postat

Particip si eu la concurs mai ales daca se face pe MT

Postat
  • Autor

deci presupun ca ramane mt daca chiar se face

nu stiu daca o sa se adune destui dar oricum de curiozitate am sa intreb:

@stefan cum te-ai gandit sa il faci daca il faci? ai putea sa colaborezi cu o companie de brokeraj sau il faci independent?

Postat
  • Management

Sa vedem cati se mai strang saptamana viitoare (voi muta postarile pentru noul concurs intr-un thread separat). Din pacate, pe platforma MT nu-l pot organiza independent (pe Oanda mergea), asa ca voi apela la un broker. Chiar sunt curios daca se ofera cineva dintre brokerii romani. Daca nu, rezolvam cu un broker strain, nu-i problema :((

Mut acum ultimele postari intr-un thread nou.

Postat

Subscriu si eu! Hai cu concursul :((

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.