Sari la conținut

Curatenia de primavara-vara


Stefan

Postări Recomandate

  • Moderators

corect, legat de stele, nu prea sunt folosite si sunt ramasite ale sitemului de reputatie vechi. cel nou e mult mai bun si putem renunta la stele.

 

legat de multumiri, problema e diferita, ele sunt chestii punctuale, nu se contorizeaza la reputatie, multumirea e o chestie care se leaga de fiecare post, ai vazut cum e pe tehparadox? in plus nu poti da multumiri negative... grrr

 

singura lor menire este de a evita posturi de genu "multumesc" pe care moderatorii le sterg oricum si ala care a raspuns ramane cu ideea ca a pierdut degeaba timpul, ori mai tarziu poate judeca ceva de genul "ce sa ii mai raspund la asta, ca i-am raspuns la alte 5 intrebari si nu a zis nici macar multumesc", pe cand in realitate posturile au fost ascunse de moderatori

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am vazut despre ce e vorba. Exista un sistem asemanator si pentru versiunea asta de IPB... dar se pare ca nu functioneaza :) Daca reusesc sa-l fac sa mearga, o sa-i dam drumul de test sa vedem cum e primit. Problema e ca eu plec in concediu vineri si nu cred ca mai apuc sa ma ocup de ultimele "enhancement"-uri. Stiu ca au ramas mai multe chestii de facut (inclusiv un concurs de organizat), dar le voi lua pe rand cand ma intorc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Da. Acum apare. Mersic.

 

(ori era un apropo ca lumea voteaza fara sa dea justificari hihi... eu cred ca justificarea e optionala, unu poate scrie "pt ca vreau", totusi eu explic de fiecre data de ce am dat un plus sau un minus, cred ca ala care a scris are dreptul sa stie)

 

Pentru cei noi (tocmai am dat un plus lui blink), puteti vedea justificarile la punctele de reputatie daca mergeti in profilul personal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Moderators

d'ale vamistului: mai multi useri au vizitat site-ul intr-o zi decat sunt inregistrati... in mod cert e o gafa si counterul acela ar trebui resetat (eventual sa scrie dedesupt cu gri "de la data de... incoace" si sa apara data ultimei resetari)

 

post-1272-024150500 1282300014_thumb.png

Editat de tradelover
am adaugat poza (este gasibila pe pagina de introducere, in dreapta jos, dar nu stiu toti)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Nu e bug, e feature (e adevarat ca unul inutil) :biggrin:. Si e asa cum zice Sian... e vorba de vizitatori (atat cei cu conturi, cat si cei fara conturi).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.