Sari la conținut

Postări Recomandate

• Moderators
Postat

corect, legat de stele, nu prea sunt folosite si sunt ramasite ale sitemului de reputatie vechi. cel nou e mult mai bun si putem renunta la stele.

legat de multumiri, problema e diferita, ele sunt chestii punctuale, nu se contorizeaza la reputatie, multumirea e o chestie care se leaga de fiecare post, ai vazut cum e pe tehparadox? in plus nu poti da multumiri negative... grrr

singura lor menire este de a evita posturi de genu "multumesc" pe care moderatorii le sterg oricum si ala care a raspuns ramane cu ideea ca a pierdut degeaba timpul, ori mai tarziu poate judeca ceva de genul "ce sa ii mai raspund la asta, ca i-am raspuns la alte 5 intrebari si nu a zis nici macar multumesc", pe cand in realitate posturile au fost ascunse de moderatori

• Management
Postat

Am vazut despre ce e vorba. Exista un sistem asemanator si pentru versiunea asta de IPB... dar se pare ca nu functioneaza :) Daca reusesc sa-l fac sa mearga, o sa-i dam drumul de test sa vedem cum e primit. Problema e ca eu plec in concediu vineri si nu cred ca mai apuc sa ma ocup de ultimele "enhancement"-uri. Stiu ca au ramas mai multe chestii de facut (inclusiv un concurs de organizat), dar le voi lua pe rand cand ma intorc.

• Management
Postat

Voua va mai apare caseta aia in care sa scrieti justificarea pentru reputatie?

• Moderators
Postat

Da. Acum apare. Mersic.

(ori era un apropo ca lumea voteaza fara sa dea justificari hihi... eu cred ca justificarea e optionala, unu poate scrie "pt ca vreau", totusi eu explic de fiecre data de ce am dat un plus sau un minus, cred ca ala care a scris are dreptul sa stie)

Pentru cei noi (tocmai am dat un plus lui blink), puteti vedea justificarile la punctele de reputatie daca mergeti in profilul personal.

• 1 lună mai târziu...
  • Moderators
Postat (editat)

d'ale vamistului: mai multi useri au vizitat site-ul intr-o zi decat sunt inregistrati... in mod cert e o gafa si counterul acela ar trebui resetat (eventual sa scrie dedesupt cu gri "de la data de... incoace" si sa apara data ultimei resetari)

post-1272-024150500 1282300014_thumb.png

Editat de tradelover
am adaugat poza (este gasibila pe pagina de introducere, in dreapta jos, dar nu stiu toti)
  • Management
Postat

Nu e bug, e feature (e adevarat ca unul inutil) :biggrin:. Si e asa cum zice Sian... e vorba de vizitatori (atat cei cu conturi, cat si cei fara conturi).

Postat

Dar toti intr-o zi? hihi...

de ce nu? nimic nu e imposibil.... sau poate a vizitat si Chuck Norris forumul in ziua respectiva si sistemul a adaugat direct inca 5000 :biggrin:

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.