Sari la conținut
Postat

Buna ziua. Avind in vedere ca sunt multi cei care practica analiza undelor elliot (neowave la fel) si multi care invata, invit pe toti in acest topic la discutii si analize comune. Undele elliot sunt un model de viziune a pietii, dar si a realitatii intregi, o incercare de adaptare la dinamica schimbarii si repetabilitatii simultane a pietii.

Sper sa fie de bun augur. Posted Image

• Răspunsuri 990
  • Citiri 373,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Featured Replies

Postat

EUR/USD H1

post-5039-0-20552700-1292616480_thumb.gif

Postat

EUR/USD H1

la iv rosu ai un A (miscare din 3) , apoi pana la v rosu un B (miscare din 3 ) , finalizat cu un C (impuls in sus unde ai tu iv albastru) . Deci parerea mea sa reevaluiezi acolo .

A-B-C cu un B iregular care indica forta a trendului asa cum s-a si intamplat dupa terminarea paternului ABC

Editat de merlyn

Postat

EUR/USD H1

la iv rosu ai un A (miscare din 3) , apoi pana la v rosu un B (miscare din 3 ) , finalizat cu un C (impuls in sus unde ai tu iv albastru) . Deci parerea mea sa reevaluiezi acolo .

A-B-C cu un B iregular care indica forta a trendului asa cum s-a si intamplat dupa terminarea paternului ABC

Mersi!am sa vad mai bine

Editat de fluturas

Postat

EUR/USD

post-5039-0-23730400-1292835882_thumb.gif

post-5039-0-83256200-1292835898_thumb.gif

Postat

CRED CA AVEM O CORECTIE TRIUNGHI PE EUR/USD TF 4H.post-3630-0-94884000-1293008586_thumb.jpgEUR[/acronym]-USD.jpg]

Editat de ovidiu_gnt

Postat

buna,

stie cineva cum pot sa ma inscriu si eu la un webminar pe analiza de val al lui Voznii ? ms

Postat
  • Autor

Salut Ovidiu!!

Da, asa zic si eu ca e triunghi diagonal. Intrebarea e de ce tip este acest triunghi, ending sau leading?

post-4587-0-84777400-1293009367_thumb.gif

Postat

SALUT am_kabibi,

NU STIU CE FEL ESTE ( nu am experienta necesara sa ma pronunt ), DAR POSIBIL VA URMA O CRESTERE .

Postat
  • Autor

SALUT am_kabibi,

NU STIU CE FEL ESTE ( nu am experienta necesara sa ma pronunt ), DAR POSIBIL VA URMA O CRESTERE .

Defapt era o intrebare retorica. Nici eu nu stiu inca ce fel de triunghi este. =))
Postat

@am_kabibi

Depinde din ce punct de vedere privesti. Banuiesc ca daca e leading pentru plecare in jos trebuie sa sparga 1.3050 indicat de tine, dar poate fi un bear trap in acelasi timp, nu? Pe de alta parte, daca e leading pentru urcare trebuie sa sparga 1.3500 si face "c" sau "ii", nu?

Nici eu nu ma pricep foarte mult, urmam un rationament.

Ending (by Bulkowsky)

Leading (by Bulkowsky)

Editat de dirzuandreiovidiu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.