- Răspunsuri 56
- Citiri 24,1k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 25 postări
-
aleteo77 8 postări
-
Cityzen 7 postări
-
Barbones 3 postări
Most Popular Posts
-
(partea a doua, nu am mai intrat aseara ca era tarziu la mine, trecut mult de miezul noptii, drept urmare am inchis cosmelia, cu un profit de aproape 3000 de parai, am cinstit un pahar mare de apă rec
-
Toate "stirile" (am pus in ghilimele pentru ca denumirea este improprie, acestea sunt doar niste cifre statictice, nu sunt "stiri" in sensul propriu al cuvantului) economice sunt comunicate cu intarzi
-
FOMC (Federal Open Market Committee) este o adunatura de nebuni, din care fac parte toti marii mahări care fixeaza politica monetara a Statelor Unite (si partial a lumii). Ei se intrunesc de cateva or
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare! Sunt incepator si tare mi-ar placea sa stiu sa "citesc" cu adevarat stirile, informatiile. Si nu ma refer aici la faptul ca marea majoritate a stirilor importante pentru un trader sunt in lb engleza. Asta e un prea mic dezavantaj pt un trader roman. Principala problema pt un incepator cand se uita la majoritatea acestor stiri este sensul lor. De aceea v-as ruga pe cei "batrani" in ale tradingului sa ne ajutati cu niste sfaturi. Sau sa ne dati un link catre unde exista aceste sfaturi (aici pe forum am cautat, dar m-am cam prins in "increngaturi").
Deci, de exemplu, ce semnifica pentru mondea unei tari cand dobanda de referinta este scazuta de catre banca centrala a acelei tari? Sau ce efect are asupra unei monede faptul ca cererea de locuinte a crescut in acea tara? Dar cand creste somajul? Dar cand cresc exporturile? Si tot felul de astfel de corelatii...
Va multumesc anticipat.