Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Am instalat noua versiune de IP.Board. Mai trebuie sa o slefuiesc putin si sa reintegrez o parte dintre functionalitatile dezvoltate pe vechea platforma, dar sper sa va placa si sa folositi cu placere noul forum. Puteti vedea aici ce-i nou: http://community.invisionpower.com/topic/342380-ipboard-320-and-applications-released

Stiu ca vor fi si oameni putin reticenti la schimbare (adevarul e ca schimbarea e majora), dar upgrade-ul era necesar pentru a putea integra noi functionalitati pe viitor.

• Răspunsuri 41
  • Citiri 80,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Mai nea Stefane sa-ti f... noul format . am stat o jumatate de ora iar ca sa pot intra . iar nu recunoaste parola si iar mi-a trimis o parola din aia stil coduri ultrasecrete CIA. ori rezolvi or ma la

• Merlyn, imi pare rau, dar nu am cum sa dau curs acestui "ultimatum" al tau. Imi pare rau pentru neplacerile pe care le-ai tot avut, dar iti urez succes in cazul in care vei alege sa parasesti forumul

• Saluta-i te rog din partea mea pe colegii de la fxtrader!

Imagini postate

Postat
  • Autor
  • Management

Va recomand sa vizitati http://forum.vamist.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications (trebuie sa fiti logati) pentru a configura mail-urile si alte tipuri de notificari pe care vreti sa le primiti de pe forum.

Postat

Am instalat noua versiune de IP.Board. Mai trebuie sa o slefuiesc putin si sa reintegrez o parte dintre functionalitatile dezvoltate pe vechea platforma, dar sper sa va placa si sa folositi cu placere noul forum. Puteti vedea aici ce-i nou: http://community.inv...ations-released

Stiu ca vor fi si oameni putin reticenti la schimbare (adevarul e ca schimbarea e majora), dar upgrade-ul era necesar pentru a putea integra noi functionalitati pe viitor.

Aini e vorba ca cineva e reticent la schimbare dar sa stau si sa pierd vremea sa caut unde am notata parola de intrare de fiecare data vand vreau sa intru ?!
Postat
  • Autor
  • Management

Daca ii dai "remember me" cand bagi parola o sa te tina minte si nu o sa ti-o mai ceara cand te intorci. Si nu am inteles ce ai vrut sa spui pe celalat topic legat de parolele de la care te doare mintea...

Postat

pai am bifat aia dar degeaba ca mi-o cere la fiecare revenire . si uite ce parola desteapata am aici . tine-o tu minte ca eu n-am chef sa memorez asa ceva

1210188eb8ee2ea

Postat
  • Autor
  • Management

Dar nu te obliga nimeni sa ai parola aia. Ti-o poti schimba oricand de aici: http://forum.vamist.ro/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=email Si o sa verific de ce nu te pastreaza logat.

Mai are cineva problema asta?

Postat
  • Autor
  • Management

Merlyn, pentru ca ti-ai facut publica parola ti-am schimbat-o. O sa-ti trimit noua parola pe mail. Dupa aia, daca vrei, ti-o poti schimba singur si sa-ti pui ce parola vrei folosind linkul pe care ti l-am dat mai sus. Si zi-mi ce browser folosesti ca sa verific de ce nu te tine minte.

Postat

Am ultima versiune de Firefox. Pai cum de tine minte parolele de la toate celalate forumuri si de aici nu . asta inseamna ca nu browserul meu e de vina

Postat
  • Autor
  • Management

Nu am spus ca e browserul tau vinovat, dar ca sa pot reproduce problema si sa o rezolv trebuie sa folosesc acelasi browser. Incerca acum si vezi daca te tine minte.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.