Sari la conținut
Postat

Aici zicem tot.

• Răspunsuri 124
  • Citiri 49k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Partea cu hardul nu e neaparat adevarata. Bitcoinii se tin in niste adrese (de genul 16cFvCWZgTGQNESECbUJuTNtvd7hL49YGT), care sunt de fapt generate dintr-ur numar secret (de genul 5006741337392156891

• Apropo de avantaje. Bitstamp, cel mai mare exchange de bitcoin din lume la ora asta, iti da access direct la feed-ul book-ului lor. Poti vedea FIECARE ORDIN INDIVIDUAL cum intra si iese din book, si p

• Tocmai asta tot incerc sa spun. Retailu e masiv short EUR/USD. La 1.38 era un cluster de sell stop-uri retail (si nu numai). Piata a profitat de stirea de azi pt a le ataca, si pt a lua lichiditate de

Imagini postate

Featured Replies

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Sa nu-mi spui ca nu mai misti nimic ca-i toamna. Nu te cred ! Nu vreau sa te cred .

• 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Postat

Breee, pe unde-mi umbli. Te-astept sa vii cu remorca sa car si eu saculetii aia... :>

Editat de Apollo

• 4 luni mai târziu...
Postat

Sincer, am urmarit de la cap la final si chiar nu vad sensul. Nu are nici o logica, nu ma surprinde nimic, nu observ nimic diferit,nu reiese nici o idee, decat ala care zice " Te bazezi pe ce vezi cu ochii ?" si nu inteleg ce vrea sa-mi arate. 

Editat de Apollo

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Moderators

E un video chiar bun. Zice bine el ce zice acolo, mai ales acolo cand vorbeste de policy solutions pentru deleveraging. Mentioneaza el acolo 4 solutii, 3 fiscale, una monetara: Money printing, debt restructuring, austerity si wealth redistribution. Partea asta, desi corecta, m-a amuzat un pic.

Am avut money printing la greu (la al catea qe suntem c-am uitat?), debt restructuring (a crescut numarul de homleshi la greu, no? defaults peste defaults), si am avut si austerity (ask spain, italy, and greece about it), dar wealth redistribution, de la "haves" la "have nots"? Pfwahaha, de unde. Tocmai invers. Daca era gapul intre 1% si 99% mare inainte, dupa criza n-a facut decat sa se mareasca.

Nu imi aduc aminte sa fi vazut cresteri de taxe pentru aia bogati. Nu mai zic ca si money printing-ul sub forma QE nu e tocmai o masura care sa ii ajute pe saraci. Prin QE cresc asset price-urile, iar assetu-urile sunt in general detinute de bogati. Halal redistributie. Oare Ray Dalio cat o fi platit taxe anul asta? S-or fi redistribuit banii din conturile lui in conturile alora mai saraci in astia 3-4 ani de criza?

BTW, n-am nimic cu Dalio, omul e chair cool. Am mai citit candva o chestie destul de interesanta de el http://www.bwater.com/Uploads/FileManager/Principles/Bridgewater-Associates-Ray-Dalio-Principles.pdf Omul e un fel de inspiratie. Asa cariera mi-ar place si mie sa am :) Problema care mi-o pun insa e ca nu de video-uri educationale e nevoie. Se stie foarte bine ce trebuie facut. Problema e sa gasim metode de a ii convinge pe aia de la putere sa le puna in practica. Asa, policymaking-ul, economia, arata bine de tot pe hartie, dar in practica? Canci.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.