Sari la conținut

Featured Replies

Postat

am strans ceva banuti si am deschis un cont (sa nu radeti...)

(chiar am investit 30 de dolari !!)

(cu peste 100% profit intr-o singura zi )

Nu conteaza cu cat ai inceput.Daca o ti tot asa cu profit de 100% ( din balanta de inceput pe ziua curenta),ajungi la 960 USD in 5 zile.

chiar te felicit si ma bucur pentru tine! :48:

• Răspunsuri 275
  • Citiri 206,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani. Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul

• Nici pentru mine nu inseamna nimic... e bine insa ca imi pot pastra aici anumite materiale (indicatori...foto..ea-uri eventual..)... si sa imi amintesc pe viitor ca odata , candva am reusit sa fac

• Magicianul
    Magicianul

Contul acesta l-am pierdut odata cu reinstalarea windowsului , cand am pierdut parola; stamentul l-am primit pe email . Daca probabilitatea ca tranzactia sa reuseasca este  mare , atunci si riscul asu

Imagini postate

Postat
  • Autor

am strans ceva banuti si am deschis un cont (sa nu radeti...)

(chiar am investit 30 de dolari !!)

(cu peste 100% profit intr-o singura zi )

Nu conteaza cu cat ai inceput.Daca o ti tot asa cu profit de 100% ( din balanta de inceput pe ziua curenta),ajungi la 960 USD in 5 zile.

chiar te felicit si ma bucur pentru tine! :48:

nu stiu ce sa zic...

(imi dadusem demisia , si am fost liber o zi si am stat toata noaptea pe calculator ; acuma m-au reangajat... cine stie cand voi mai avea timp liber.. sa ma zgaiesc pe graficele astea ... )

post-4255-0-29142400-1347962846_thumb.png

Postat
  • Autor

Mgicianule, esti eroul meu. M-ai salvat. Daca strategia ta o sa mearga, ma primeste gagica inapoi, pudelul amantei (a doua gagica) ma latra din nou si maicamea imi face iarasi crema de zahar ars.

Da-mi te rog un link de unde sa descarc indicatorii astia fabulosi sau baga-i aici sa-i pot descarca si eu. Daca treaba merge iti promit ca oriunde te-ai afla iti trimit un vin bun, cu adevarat bun, un Golem, numai sa-l mai gasesc pe undeva.

Toate cele bune!

N-as vrea sa faci diabet ...

dar vad ca te pricepi...

ProfitFactor 21.59 ... e de bine ?!

Editat de Magicianul

Postat

Magicianule,

nu vad semnalul Zwinner, ci doar ceilalti 2 indicatori!

Postat
  • Autor

Magicianule,

nu vad semnalul Zwinner, ci doar ceilalti 2 indicatori!

Nu inteleg despre ce vorbesti ... ce semnal ?

post-4255-0-14906500-1347973319_thumb.png

post-4255-0-07373700-1347979387_thumb.png

post-4255-0-87500400-1347981924_thumb.png

Gata... mai postez dupa ce oi incropi milionu ' ...

Editat de Magicianul

Postat

Mgicianule, esti eroul meu. M-ai salvat. Daca strategia ta o sa mearga, ma primeste gagica inapoi, pudelul amantei (a doua gagica) ma latra din nou si maicamea imi face iarasi crema de zahar ars.

Da-mi te rog un link de unde sa descarc indicatorii astia fabulosi sau baga-i aici sa-i pot descarca si eu. Daca treaba merge iti promit ca oriunde te-ai afla iti trimit un vin bun, cu adevarat bun, un Golem, numai sa-l mai gasesc pe undeva.

Toate cele bune!

N-as vrea sa faci diabet ...

dar vad ca te pricepi...

ProfitFactor 21.59 ... e de bine ?!

Nu am inteles nimic din raspunsul tau!!!

Toate cele bune!

P.S. Am gasit si am descarcat un X-NonLinearRegression si l-am si instalat pe un cont demo dar imi blocheaza calculatorul, incepe laptopu sa gafaie de zici ca-l alearga dracii. Ce poti sa-mi spui de chestia asta? Multumesc!

Editat de ZEN

Postat

Imi cer scuze pentru intarziere!

Pe imaginile pe care le-ai posta este prezenta o linie punctata (despre care am crezut ca este indicatorul Zwinner) , care intra in zonele limita-rosii NonLinearRegresion odata cu aparitia sagetilor de vanzare cumparare.

Semnalele de vanzare/cumparare care apar in afara zonelor limita, le ignori? Intri in piata doar cand semnalele NonLinearRegresion apar doar in zonele limita, simultan cu cresterea sau scaderea Premier Stochastic de la -0.7 in sus, respectiv de la +0.7 in jos?

Postat
  • Autor

Imi cer scuze pentru intarziere!

Pe imaginile pe care le-ai posta este prezenta o linie punctata (despre care am crezut ca este indicatorul Zwinner) , care intra in zonele limita-rosii NonLinearRegresion odata cu aparitia sagetilor de vanzare cumparare.

Semnalele de vanzare/cumparare care apar in afara zonelor limita, le ignori? Intri in piata doar cand semnalele NonLinearRegresion apar doar in zonele limita, simultan cu cresterea sau scaderea Premier Stochastic de la -0.7 in sus, respectiv de la +0.7 in jos?

pai ... cand apare sageata ... deschizi tranzactia

cu cat semnalul Zwinn (sageata) este mai departe de centrul NonLinear( deci mai proape de zonele extreme )cu atat e mai sigur semnalul.

insa studiaza intai pe un cont demo !

si vezi ce am postat eu in primele pagini !

linia punctata e un alt indicator.

post-4255-0-74046700-1347982404_thumb.png

523,46%

post-4255-0-91276100-1347983815_thumb.png

Editat de Magicianul

Postat

Multumesc! Vad ca trebuie sa multumesc intai!

Domnilor, care ma ajutati si pe mine cu indicatoarele alea.? De unde le iau. Am googalit de mi s-a acrit dar nu am gasit nimic. De fapt, am gasit si descarcat un xnonlinearregression si l-am si instalat pe un MT4 demo dar cred ca imi incetineste laptopul, ca nu se mai misca nimic dupa ce-l adaug pe chart.

Multumesc din nou!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.