Sari la conținut

SL la break even automat


Postări Recomandate

Exista o problema. Nu-mi dau seama daca e din cauza brokerului sau e din cauza scriptului. E in legatura cu numarul ordinului.

 

Aici am pus pending si am completat toate datele :

 

post-3825-0-11549100-1351783301_thumb.jpg

 

Aici s-a activat pendingul, ordin in desfasurare dar ghici ce ? Numarul tranzactiei s-a schimbat desi in Script a ramas la fel.

 

post-3825-0-20448000-1351783346_thumb.jpg

 

Sa inteleg ca e din cauza brokerului ?

 

Din cauza asta nu-mi merge bine EA-ul, practic nu ma ajuta deloc ca se schimba numarul si nu mai tine cont de ordinul administrat, trebuie sa monitorizez constant.

 

 

Sau trebuie cumva sa setez EA-ul numai dupa ce ordinul s-a activat ?

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Pai expertul administreaza dupa ticket. Daca ticketul din expert nu-i acelasi cu ticketul ordinului nu iti administreaza nimic. Deci da, in cazul tau, trebuie sa pui EA-ul pe chart numai dupa ce ordinul s-a activat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci eu nu inteleg ceva . Asa ceva nu cred se poate.

 

Am deschis ordin de sell pe EUR , deci s-a activat, i-am dat direct SELL apoi i-am setat SL si apoi am bagat datele in EA, first target, nr de pips si numarul ordinului. Iata ce s-a intamplat:

 

 

post-3825-0-16898700-1351835540_thumb.jpg

 

Dupa cum se observa, in timp numarul ordinului s-a schimbat. Repet : am deschis ordinul, era activ, si numarul ordinului s-a schimbat.

 

Intrebare : Dupa ce se inchide la target, se schimba numarul ordinului care mai ramane in derulare? Se vede mai jos numarul ordinului care a fost setat in EA, dupa ce a fost inchis la first target . Corespunde cu nr din EA.

 

post-3825-0-55791500-1351835772_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Asa este, ticket-ul se schimba dupa ce are loc un orderclose partial. Am uitat sa ma ocup de problema asta. Nu exista functie de partial close in versiunea initiala si am uitat de problema ticketului cand am implementat functia mai tarziu. Exista solutii pentru a descoperi care e noul ticket, dar nu am timp sa ma ocup de asta acum. Daca dau de vreun expert mai vechi in care m-am ocupat de problema asta am sa dau un copy & paste la cod, dar pana una alta nu prea pot sa te ajut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Expertul asta cred ca a inceput sa crape. Sau daca nu se poate asa ceva, atunci e de la fereastra monedei. Deschid ordin cu SL apoi deschid fereastra la expert, introduc targetul, close half lot at target este TRUE, cum ii dau OK cum imi inchide 50% . De ce inchide inainte de target ? Cumva pentru ca nu e fereastra monedei maximized ? Am Euro si Gbp deschise pe cate 50% din ecran.post-3825-0-72800500-1352711332_thumb.jpg

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Man, un expert nu crapa in timp de la prea multa uzura. Daca ti-a mers pana acum asa cum ai vrut o sa mearga exact la fel si in viitor. N-am idee de ce ti-a inchis inainte de target. Poate nu ai setat targetul cum trebuie, poate nu ai pus ticket-ul care trebuie, poate o fi de la fereastra asa cum zici (nu prea are cum).

 

Ma gandesc ca cel mai probabil ai pus ticketul de la GBPUSD in expertul care l-ai pus pe EURUSD. Sau invers.

 

Mai verifica-ti inputurile. Daca pana acum a mers trebuie sa mearga si de acum incolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Am o intrebare.

 

Se poate introduce o optiune astfel incat daca pun un pending care nu este activat deoarece pretul o ia invers si trece prin SL-ul pendingului, sa anuleze complet acel pending, sa-l stearga ? S-ar putea numi Track pendings cu optiune on sau off . Ar fi util pentru cand esti afk.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.