-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 0 răspunsuri
- 2,1k citiri
Salut, Poate sa modifice cineva acest indicator astfel incat sa afiseze un mesaj cu perechea unde a intersectat pretul linia ? Ma intereseaza sa afiseze mesajul cu perechea intrucat poate rula pe mai multe perechi.In acest moment doar emite un sunet. Multumesc. TrendLine Alert.mq4
Ultimul răspuns de Apollo, -
- 0 răspunsuri
- 1,7k citiri
Un EA utilitar cu multe functii, spre deosebire de cel creat pe vamist, acesta e complet si functioneaza. TrailingWithPartialClose.mq4
- 1 răspuns
- 1,8k citiri
Asta e un indicator facut de mine, in esenta indicatorul ne arata punctul maxim si punctul minim pe o perioada aleasa si deseneaza linii orizontale la aceste nivele ,care pot fi setate pe chart cu miscarea barelor verticale numite "STARTER" si "ENDER". STARTER-ul este bara cea mai apropiata de pretul curent si ENDERUL este cea mai distanta (invers nu merge).Astfel puteti seta intervalul in care vreti sa vedeti zona cea mai inalta si scazuta a pretului inchis (lowest close si highest close). Indicatorul se reimprospateaza automat la fiecare tick cand modificati intervalul, dar daca piata e inchisa sau lucrati offline trebuie sa dati refresh la chart manual ca setarile sa…
Robot EA MT4
de Adi- 6 răspunsuri
- 5,3k citiri
Studiez si eu de cateva luni piata forex si ca orice incepator, sunt curios, momentan, de ce pot face robotii pe forex. Am tot urmarit roboti, am mai testat pe demo si am gasit doi roboti foarte interesanti. Poate careva cu experienta mai mare decat mine isi da seama imediat ce nu ar fi in regula aici pentru ca mie mi-au sarit in ochi cateva ... informatii care mi-au trezit ceva semne de intrebare. Intrebarea mea este daca credeti ca ceva nu este in regula (pe langa profitul afisat)? si de ce? Este posibil sa fie modificate rezultatele? si daca da cum pot sa imi dau seama pe viitor? Linkul catre roboti http://www.mql5.com/en/signals/25647#!tab=history&page=3 ht…
Ultimul răspuns de Adi, -
Ceas care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea barei pe tf-ul pe care se vizualizeaza. b-clock_modified.mq4
- 4 răspunsuri
- 2,8k citiri
Am si eu o intrebare pentru cine cunoaste MQL4 foarte bine. Care este algoritmul dupa care ZigZag deseneaza swingurile ? Nu ma refer la formule ci la teoria dupa care stabileste swingurile, pe ce fundament le traseaza ?
- 3 răspunsuri
- 2,2k citiri
Buna dimineata, ma poate ajuta cineva si sa modifice un EA, astfel incat sa deschida tranzactii doar intrun anumit interval orar? Mai intai vreau sa stiu daca este posibil, apoi voi posta si EA-ul si bineinteles il voi ruga sa ii mai faca cateva modificari
Ultimul răspuns de iulik, -
CEAS in mt4 1 2
de Apollo- 12 răspunsuri
- 7,2k citiri
Salut, Am cautat dar nu am gasit ce voiam, anume un indicator care sa afiseze ceasul in mt4. Ora minutele si secundele, vreau sa vad cum sunt afisate. Am gasit doar ceas care arata ora de la PC si sesiunile dar pe mine ma intereseaza sa vad si secundele. Daca detine cineva asa ceva il rog frumos sa mi-l dea si mie. Multumesc.
- 10 răspunsuri
- 9k citiri
Salut, Deschid acest topic pentru a-mi implini angajamentul fata de Criodi si a va prezenta astfel un script codat/modificat de el respectand indicatiile mele, care la randul meu le-am primit de la un fost utilizator al acestui forum. Scriptul este util in cazul in care se doreste respectarea stricta a money managementului (MM), cu alte cuvinte definesti riscul de 1, 2 sau 3% din cont pentru fiecare tranzactie si apoi iti calculeaza lotul cu care sa pui ordinul, ca in cazul in care pretul nu merge in directia in care ai intrat, sa nu pierzi mai mult sau mai putin decat procentul definit de tine. Bineinteles, acest lucru se poate face si intr-o alta maniera, manual…
Ultimul răspuns de Magicianul, -
- 17 răspunsuri
- 11k citiri
Salutare, Stie cineva sa creeze un indicator de mt4 pentru a afisa lichiditatea de pe forexfactory ? Si daca da, vrea sa -l creeze ? Sa apara intr-un colt scris : Liquidity : 30% sau 50% cat o fi, dar sa se conecteze la forexfactory si sa tina cont de acele date. E posibil ? Multumesc.
- 28 răspunsuri
- 23,1k citiri
Poate cineva sa creeze un script simplu de asigurare a pozitiei ? Pe scurt, cand rulezi scriptul ( prin hotkeys) se inchide 50% din pozitie si se muta SL-ul x pipsi mai sus (in caz de buy) sau x pipsi mai jos (in caz de sell). X sa poata fi setabil. Multumesc frumos.
- 5 răspunsuri
- 4,4k citiri
Am facut un EA care detecteaza spreadul si apoi afiseaza in coltul din stanga sus niste informatii utile legate de acesta. MT4 SPREAD DETECTOR.mq4
- 1 răspuns
- 5,5k citiri
http://widgets.myfxbook.com/widgets/679494/large.jpg Daca va mai amintiti am propus un plan de a construi un holy grail mai demult: http://forum.vamist.ro/topic/4007-hai-sa-construim-un-holy-grail-ea/ Am reusit sa construiesc acel robot (separat de cel la care lucrez acum) dar rezultatele par sa fie foarte proaste.Nu erau facute exact dupa reguli ca altfel oricum nu ar fi mers, de exemplu avea RR variabil ,dar nu prea leam dat atentie findca totusi avea rezultate bune pana ieri.Ieri a luat niste tradeuri rele si am avut un DD de 56% ceea ce mi se pare inacceptabil si am terminat forward testul. Iata rezultatele: http://www.myfxbook.com/members/Proximus/holy-grail…
- 15 răspunsuri
- 6,6k citiri
Va rog frumos, am nevoie de putin ajutor. Am nevoie de aceasta secventa de cod in crearea unui EA si cel cu care discut nu intelege ce vreau de fapt. Vreau un cod care sa respecte urmatoarea regula : urmareste bara in desfasurare. Dupa ce bara actuala inchide, plaseaza pending astfel : 1) Daca bara inchide rosu, plaseaza pending buy cu 1% risc din balanta actuala cu intrare la 2 pip deasupra maximei barei. SL va fi ajustat raportand riscul la balanta actual 2) Daca bara inchide verde, plaseaza pending sell cu 1% risc din balanta actuala cu intrare la 2 pip sub minima barei.SL va fi ajustat raportand riscul la balanta actual 3) Daca urmatoarea bara nu activeaza pend…
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
Legatura catre vechiul forum "Experti, indicatori si trading automat" click aici Discutii legate de utilizarea si eficienta expertilor si a indicatorilor tehnici, precum si aspecte legate de programarea acestora. Toate subiectele care nu primesc raspuns in termen de 14 zile vor fi sterse ( Ex. cineva doreste un indicator sau un EA incepe un subiect nou si nu primeste nici un raspuns. )
- 7 răspunsuri
- 3,1k citiri
Am si eu nevoie de un timer care sa il activez dupa ce am lansat ordinul iar la o anumita ora si minut sa imi inchida complet ca si cum l-as inchide eu manual. Am cautat pe google si nu am gasit ce as vrea eu, totusi am dat peste un cod si nu ma pricep deloc sa-l introduc sau sa-l interpretez. Vrea cineva sa ajute? extern int MaxHours=3; int YOUR_MAGIC_NUMBER_VARIABLE_HERE=298374; //+------------------------------------------------------------------+ //| expert initialization function | //+------------------------------------------------------------------+ int init() { //---- //---- return(0); } //+-----------…
Ultimul răspuns de theSeer, -
- 1 răspuns
- 4,3k citiri
Salut, Ma ajuta si pe mine cineva cu o modificare de font la indicatorul de spread ? Daca se poate face sa se vada de doua ori mai mare sau sa se introduca o setare si sa poata fi modificat fontul, cu 10,11,12 etc. Multumesc. Spread.mq4
Ultimul răspuns de theSeer, -
- 5 răspunsuri
- 8,8k citiri
Salut, Am o idee de creat un EA simplu. Ideea imi apartine si face parte din observatiile personale asupra graficului. Se bazeaza pe un pattern PA. Nu reprezinta strategia mea ci doar un element din ea, dar ma gandeam sa vad cum ar fi sa tin cont doar de el sa vad ce-o iesi. EA-ul trebuie sa scaneze TF-urile 5,15,30,1h si 4h. Scanarea trebuie sa indeplineasca niste conditii de filtrare a patternului si de aplicare a unui MM pe care le voi trimite ulterior coderului. De asemenea am pregatit si un MM pentru el. Atat. Daca cineva gaseste o provocare in a-l face, sa zica si-l voi contacta pe PM. Daca se dovedeste a fi profitabil, ma voi mai gandi daca-l expun public.
- 11 răspunsuri
- 10k citiri
Salut, Stie cineva unde pot gasi indicator similar optiunii din mt4 pentru tf-uri inferioare, eventual setabil, adica sa il setez sa-mi arate ce bara ma intereseaza pe tf-ul respectiv? Ma intereseaza sa imi fie afisate pe 5m bara de 1h sau pe 30m bara de 4h sau pe 15m bara de 30m sau de 1h sau 4h, deci sa fie setabil. Mi-ar fi de ajutor mult. O sa dau un search si pe google dar am zis sa fac post si aici ca poate mai are nevoie cineva de el. Multumesc.
- 12 răspunsuri
- 16,7k citiri
Salut, In platforma de la IBFX exista niste scripturi utile pentru deschidere rapida de ordine prin combinarea a doua taste. extern int MagicNumber = 915; extern double Lots = 0.01; /* If you want to use a static lots value change this value! */ extern double Risk = 1.0; /* If you want the script to use % of your account to calculate Lots to trade make sure Lots is set to 0.0 */ extern int Slippage = 3; extern int StopLoss = 10; // Number in Pips ie: 50 for 50 pips. extern int ProfitTarget = 30; // Number in Pips ie: 50 for 50 pips. extern int MaxRetry = 10; // If the Order Fails - How many time do we retry? extern string Comm…
Salut, As dori sa stiu daca exista vreo modalitate ca SL-ul sa se mute la break even atunci cand pretul atinge un target. De exemplu, uptrend,dintr-o retragere de 61% intrat long la 1.2290 doresc ca atunci cand pretul ajunge la 1.2320 sa se mute la breakeven automat. De fapt, as vrea asa : asigurare breakeven si apoi activare trailing stop. Stie cineva vreo modalitate ? Sau se poate numai cu EA ?
- 15 răspunsuri
- 5,3k citiri
Salutare, Deschid acest post in speranta ca voi gasi o solutie . Am si eu nevoie de o alarma cand pretul imi atinge EMA. Daca se poate ca alarma sa fie configurabila pentru anumite tf-uri, ar fi si mai bine. Daca stie cineva vreo astfel de alarma, il rog sa ma ajute indrumandu-ma catre locul de unde o pot lua. Multumesc .
Ultimul răspuns de Apollo,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 78 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum