Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 1,2k
  • Citiri 986,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catoli

• Wow. Someone drank the kool aid. Habar n-ai cat de departe de adevar esti. Urmaresc de cateva luni de zile forum-ul bitcoin, si nu a fost saptamana in care sa nu apara o teapa noua si useri care sa-si

• Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barb

Imagini postate

Postat
  • Autor
  • Management

A venit momentul ala in care domeniul vamist.com a trebuit updatat (cel pe .ro e pe viata, cel pe .com trebuie platit regulat).

Noile coordonate arata asa:

vamist.com
Creation date: 14 Mar 2005 22:16:00
Expiration date: 14 Mar 2022 21:16:31
Postat

GRazzie. Mi-ar placea un template asemenea http://clip2net.com/s/2Pg65

culoarea pentru bearish sa fie diferite, de fapt nu asta e important ci culoarea per total. Se poate face asa ceva ? Poate face cineva asa ceva ? Ar fi frumos sa am culoarea aia bleu cu negru :D . Fara grid.

Editat de Apollo

Postat
  • Moderators

Gasesti ceva de genul AICI (by tradelover), AICI (articles.mql4, l-am folosit candva si mi s-a parut bun), sau AICI (gasit la o cautare gugal. nu stiu cat de bun e).

Postat
  • Autor
  • Management

Sa fiti cuminti ca eu ma deconectez pana maine. Si pentru pasionatii de fotografie, s-a lansat Nikon D7100 http://www.dpreview.com/previews/nikon-d7100 Pentru ceilalti, o stire mai veche cu Soros: http://money.cnn.com/2013/02/15/investing/soros-gold/ (cand cititi, sa va aduceti aminte si de teoria reflexivitatii)

Postat

Care e diferenta dintre un invingator si un invins ?

Invinsul isi linge ranile dupa ce a pierdut. Invingatorul - trece la lupta.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor
  • Management
Offtopic
Postat
  • Moderators
Offtopic

Offtopic

Un offtopic in offtopic (Inception style): scuze pentru caderea de mai devreme. Cineva s-a suparat pe noi. Am dat drumul la caini si sper sa ne lase serverul in pace. Va rog continuati :)

Hamsterii tin operatiunea in functiune, cainii stau de paza... Interesant datacenter :)

Apropo, nu mai merg conturile de forum pe vamist.com?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.