- 0
Trei intrebari legate de PA
-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Întrebare
florinellz
Salut tuturor desi am postat deja de cateva ori pe acest forum nu m-am prezentat ma numesc Florin am aproape 22 de ani si sunt pasionat de trading. Am tranzactionat pe conturi demo pana acum si nu intentionez sa trec inca pe real deoarece mai am mult de invatat. Pana acum am tranzactionat diferite sisteme (cu indicatori) in cautarea holy grail-ului;normal nu l-am gasit ca nu exista sau poate ca exista dupa ce am inceput sa ma uit pe un anumit site si am vazut ca unele persoane reusesc sa aibe performante notabile cu PA(price action); acum as avea cateva intrebari cateva intrebari legate de aceasta metoda de tranzactionare daca doriti, stiti sau vreti sa-mi raspundeti:
1- Nivele de suport si rezistenta e mai bine sa le trag pe graficul liniar sau cel cu lumanari?
2- Formatiunile de HH-HL si LH-LL cum le pot determina cu ochiul liber (daca se poate un grafic cu explicatie ar fi foarte bine; as dori sa nu mai folosesc indicatori)?
3- Cum deosebesc nivele strong de cele weak?
cam astea ar fi poate pe parcurs voi avea si altele dar deocamdata cam astea sunt multumesc anticipat
Editat de CriodiAm editat titlul din "Intrebari legate de PA" in "Trei intrebari legate de PA" si editat un pic textul pentru lizibilitate (n-am modificat niciun cuvant). Incerc sa implementez un oarecare standard in aceasta categorie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
1
1
2
1
Zile populare
Apr 10
3
Apr 9
2
Apr 21
1
Mar 12
1
Top autori pentru această întrebare
Cityzen 1 postare
Apollo 1 postare
florinellz 2 postări
ZEN 1 postare
Zile populare
Apr 10 2013
3 postări
Apr 9 2013
2 postări
Apr 21 2013
1 postare
Mar 12 2014
1 postare
Postări populare
Cityzen
Q1: Nivele de suport si rezistenta e mai bine sa le trag pe graficul liniar sau cel cu lumanari? A1: Uneori nivelele de rezistenta sunt testate la minimele sau maximele unei unitati dintr-un time fr
florinellz
salut din nou va multumesc tuturor pentru raspunsuri chiar si lui Andrei pentru bun venit( ai dreptate intr-o mica masura recunosc ca n-am citit tot forumul dar o parte din el l-am citit si am consid
Imagini postate
7 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.