Sari la conținut

Featured Replies

Postat

A si inceput scaderea mult asteptata, EUR/USD si-a facut de cap toata saptamina pe marginea iesirii din canal. Daca mine dimineatza pe la ora 7:00 cind dupa Oanda incepe ziua, voi avea signal de sell, atunci am sa intru cu un stop loss de 100 pipsi, sau depinde, stop Loss deasupra barei de azi ( D1). Dar pentru take profit ma mai gindesc, asta e o boala la mine, stop loss stiu unde sa pun ( nu intodeauna il pun corect dar in linii generale ma hotarasc repede unde sa il pun)  dar take profit inca nu....:D

• Răspunsuri 86
  • Citiri 67,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Nu m-as grabi sa spun ca EUR/USD pe viitor sa se ridice, la moment tocmai  a testat iesirea din canal. Eu cred ca poate sa stea la acest nivel la care este acuma pina cind oscilatorul RSI se mai ridic

• revin ca nu inteleg unde vezi tu stopurile altora? sau crezi tu asa ca sunt niste stopuri.... si facem o analiza? daca as avea bani multi nu as sta prea mult cu ei pe piata ca nu as putea sa dorm, as

• Ma alatur si eu in aceasta discutie   Imi place analiza ta Apollo dar cred ca pe termen lung numai analiza fundamentala ne poate da o imagine clara a pietei.   In primul rand se stie ca in decembrie

Imagini postate

Postat

La moment lucrez la o strategie pe intrare H1 cu H4, vad ce iese si posibil sa o aplic in viitor daca da rezultate.

Postat

Tot ce e posibil, din tranzactia in care am intrat vineri am iesit dupa 40 pips in minus,dar mi-am scos cu USD/JPY care sunt de joi pe buy. Din EUR/USD am iesit din cauza ca la moment nu am nici o directie. 

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

Parerea mea este ca Noiembrie are multe sanse sa inchida negativ. Daca al doilea target este atins, s-ar putea ca Euro sa fie pe butuci incepand de anul viitor.

attachicon.gif1.jpg

Nu a inchis negativ, insa a facut o noua minima. Ceva s-a intamplat si planurile s-au schimbat. Am fost pe-aproape :).

post-3825-0-82455800-1386064862_thumb.jpg

Am dat un telefon lu' Mama Omida si dupa ce a taiat cocosul negru la miez de noapte mi-a prezis :

post-3825-0-07258700-1386065113_thumb.jpg

Daca nu se implineste, ma duc cu Politia peste ea. :pirate:

Celalalt scenariu ar fi :

post-3825-0-06059100-1386065379_thumb.jpg

Barele corespunzatoare saptamanii vor merge cu aproximatie marimea liniilor rosii, facand noi minime sau maxime. In functie de ce se va intampla in acele zone s-ar putea decide long sau short.

Mai aveti pareri careva de  expus ? Come on, nu va critica nimeni :)

Editat de Apollo

Postat

Dupa analizele mele inclin sa cred ca prima varianta e cea mai plauzibila. 

post-6809-0-45100100-1386067316_thumb.jpg

Postat

Salut!

Am si eu o varianta.

Explicatiile se pot vedea in poza alaturata

post-6644-0-85215100-1386193677_thumb.png

Postat
  • Autor

Salut,

Esti sigur ca ai numerotat bine ? Din cate mi-aduc aminte , valurile nu trebuie sa faca overlap iar la tine 4 face overlap cu 2.

Regula suprapunerii : 

post-3825-0-11114200-1386226396_thumb.jpg

S-ar putea sa ma insel totusi, nu merg cu Elliot.

Pe de alta parte , e posibil sa fie  terminal ?

Mai merge cineva cu Elliot ? Explicatii suplimentare? 

Nu e nevoie de explicatii detaliate :) . Intreb doar ca fapt divers, deci un raspuns cat mai scurt.

post-3825-0-23757200-1386226624_thumb.jpg

Editat de Apollo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.