- Răspunsuri 143
- Citiri 68,1k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
ovidiu_gnt 74 postări
-
Tim_isoara 15 postări
-
Magicianul 12 postări
-
Barbones 11 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
@Apollo Am scris ca sunt putine sanse , nu ca este imposibil , daca era imposibil , nu aminteam de SL . Pana acum , o corelare din punct de vedere a timpului intre valuri , eu unul nu am reusit sa gas
-
Uite ca nu e schimbare. Eu zic ca nu are cum economic vorbind, iar tehnic, cine da Sell aici? Asta e o intrebare Probabil ca dupa ce ne jucam pe la 1,40, atunci da, dar pana atunci, nu vad tehnic vo
-
@Magicianul Corect , din punct de vedere al timpului , eu cel putin , asa cum am mai scris , nu fac analize zilnice , iar trendul principal poate dura luni de zile , insa referitor la punctul initi
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut ,
Voi incepe un nou topic , intrucat metodele de tranzactionare difera foarte mult intre ele , iar o persoana ce utilizeaza o anumita metoda , nu isi poate exprima parerea fata de o alta metoda , pe care nu o cunoaste ( cel putin teoretic ).
Sper ca acest post sa fie un bun inceput , mai ales ca semnalul este unul important .
Pentru perechea valutara Eur/Usd , urmarim realizarea unui zig-zag . La acest moment avem finalizate valurile a si b , iar valul c este in desfasurare . Valul a , este un impuls cu valul 5 extins , iar valul b este un plat neregulat nereusit . In aceste conditii , ne asteptam ca in urmatoarele zile ( posibil saptamani ) sa avem parte de un trend ascendent , cu finalizare in jurul valorii 1,3600 ( 1,3550-1,3650 ) .