- Răspunsuri 86
- Citiri 74,3k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nu m-as grabi sa spun ca EUR/USD pe viitor sa se ridice, la moment tocmai a testat iesirea din canal. Eu cred ca poate sa stea la acest nivel la care este acuma pina cind oscilatorul RSI se mai ridic
-
revin ca nu inteleg unde vezi tu stopurile altora? sau crezi tu asa ca sunt niste stopuri.... si facem o analiza? daca as avea bani multi nu as sta prea mult cu ei pe piata ca nu as putea sa dorm, as
-
Ma alatur si eu in aceasta discutie Imi place analiza ta Apollo dar cred ca pe termen lung numai analiza fundamentala ne poate da o imagine clara a pietei. In primul rand se stie ca in decembrie
Featured Replies
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Următoarea
- Pagina 6 din 9
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Următoarea
- Pagina 6 din 9
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Ca o completare la postul lui ovidiu_gnt , parere mea este ca urcarea in sus e pe final si saptamana asta ma astept sa inchida negativ . Nu ma arunc pe mai mult de o luna inainte intrucat nu cred in astfel de previziuni. Astea stiti si voi cum e , sunt ca la meteo, azi zice ca maine ploua pentru ca vede nori pe Cer si maine iasa Soarele pentru ca peste noapte a aparut un vant care a dus norii. Totusi cred ca e util sa afli parerea mai multor oameni si sa vezi cum si daca punctele de vedere devin constructive.
Editat de Apollo