- Răspunsuri 31
- Citiri 58,3k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
valim1975 18 postări
-
iulik 6 postări
-
Barbones 3 postări
-
Tim_isoara 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
este topicul tau si te las pe tine, eu oricum am o suma mai mica, si stii cum se zice, ai 2k tranzactionezi intr-un fel, ai 10k tranzactionezi in altfel. o sa revin luna urmatoare cand o sa fim la ega
-
Este posibil sa fi cu profit pe cont dar negativ la pipsi. Ex: pierzi 100 pipsi si 100 $ apoi castigi cu 75 de pipsi 125$ Rezultat profit 25 $ cu minus 25 pipsi.
-
Dragi colegi, De 10 zile nu am mai postat. Va dati seama ca am sarit de 11.000 dolari. Acum vreau sa imi respect prima promisiune, asa ca am crescut valoarea contuluii la 16.000 ( de fapt 15.958 usd
8 membri au votat
-
1. Credeti ca voi reusi sa fac 20% profit pina la 31.12.2015 folosind doar tranzactii pe EURUSD,EURRON si EURHUF?
-
Da
-
Da, Dar cu mult noroc :)
-
Nu0
-
Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am un cont de 8.950 USD. Incep de azi, iar pe 31.12.2015 vreau sa am in el 11.000 USD. Nu voi tranzactiona decit EURUSD,EURRON si EURHUF.
Credeti ca voi reusi???
Am sa va postez periodic evolutia. Nu stiu daca voi avea timp zilnic sa va postez evolutia, dar voi incerca.
DISCLIMER : nu faceti ca mine daca nu sunteti stapini pe situatie. Cu alte cuvinte.....Nu ma copiati
Editat de valim1975