Strict pentru cei care au citit documentul ataşat în primul meu post, şi ştiu despre ce vorbesc, iată cum s-a comportat prima zi a noii săptămâni:
1. Lumânarea de la 13 la 13:30 ora noastră a dat un semnal valid de tip 1, la 1,8872, fiind un cross al EMA cu SS în mod bullish. Eu nu eram acasă, dar şi dacă aş fi fost, nu luam acest semnal din cauza faptului că venea după o urcare abruptă deja de 140 de pipşi, lucru prevăzut la capitolul Excepţii în documentul ataşat. Totuşi, e de remarcat faptul că semnalul ar fi fost câştigător, deoarece cu SL aşezat conform regulilor pe M-1 poziţia nu ar fi fost stopată. Observaţi că stopul este exact atât cât trebuie să nu fim stopaţi inutil, iar SS rămâne tot timpul în mod bullish, dându-ne încredere în direcţia aleasă.
2. După o succesiune de 4 mici lumânări care se închid de partea cealaltă a EMA (evident, neconfirmate de SS), la ora 17 se încheie o lumânare bullish frumoasă cu cross al EMA, semnal de tip 2 pe care l-am şi luat. Buy 2 loturi la 1,8775, aproape acelaşi preţ cu primul semnal (deci oricare l-am fi luat ne aflam în aceeaşi situaţie!).
3. Primul lot atinge targetul la M2 rapid cu un câştig de 37 de pipşi.
4. Se fac ajustările necesare ale SL, mereu cu 2 linii sub cel mai înalt close conform regulilor.
5. Până seara la sfârşitul IO cel de-al doilea lot nu atinge nici SL, nici M4, ca urmare l-am închis manual la 1,8875, câştig 100 de pipşi. Per total 137, un început foarte bun de săptămână.
6. Interesant cum ziua de luni a fost un fel de imagine în oglindă a celei de vineri, despre care puteţi citi în document.
Nu voi ţine un jurnal de trading aici, dar am vrut să prezint cel puţin prima zi de după cele analizate în document, pentru cei interesaţi.