Sari la conținut

Magicianul

Traders
  • Număr mesaje

    367
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    6

Magicianul a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 7 2013

Magicianul a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gender
    Male

Magicianul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație Comunitate

  1. Hai ca mi-a placut.... Super tare ....
  2. Ar trebui , ca si in romania , sa existe aceasta prevedere , conform careia , interpretarea legii , sau a unei informatii , cu rea vointa( sau din nestiinta ), care cauzeaza pagube materiale , dar si de orice alta natura , sa fie recunoscuta ca infractiune , infractiune majora care le faciliteaza pe toate celelate : furturi , hotii, inginerii financiare , etc ; Aici am incadra-o si pe Maria , daca Statementul nu ar corespunde cu reclama !
  3. Subscriu la actiune! Cum sa treceti la actiune ? Gasiti-o pe Maria ! ce mare lucru ?
  4. Utilizarea informatiilor eronate in scopul obtinerii de venituri si/sau foloase ,altfel necuvenite si altfel neobtinute ,se numeste EXCROCHERIE ! Excrocheria in forma ei vulgara este pedepsita de lege ! cu totul altfel sta , (se pare) treaba , cand e vorba de excrocheria practicata de cei cu pantofi lacuiti . Poate ca oamenii care ne conduc , poarta acelasi tip de pantofi ... poate ca dupa asta se recunosc intre ei , asa cum ... membrii masoneriilor se recunosc intre ei dupa anumite insemne ... Guvernantii actuali si trecuti , (speram nu si cei viitori ) par a face parte din aceeasi loja ... " a pantofilor lacuiti " .
  5. "Cine a fost mai intai.. oul sau gaina ?" ... vesnica discutie filosofica ... intre gaina cea "nestiutoare" si puiul cel istet ... discutie la care cocosul priveste adeseori cu ingaduinta
  6. @testaregrupuri nu-mi vine sa cred ca zici asta ... hai ca esti tare ... mi-a placut ...
  7. Spre exemplu in cazul acesta din fotografie .... facand exceptie ca sageatile e orientate spre in sus facand exceptie ca pe undeva prin zona e o dunga pe care scrie BUY ... care crezi ca ar trebui sa fie tranzactia ? ( cam cat de greu ar fi cuiva sa inteleaga ce e de facut ? asta e intrebarea ....)
  8. nu mai stiu cate erau ... nu-i atat de greu precum pare ... v-am mai spus si va repet... impedimentele nu sunt acelea referitoare la tranzactionarea propriuzisa... ( la gasirea trendului , la a deduce ce va face in continuare ... ) v-am mai spus si va repet .... nu sunt un infinit de variante din care tu sa alegi ... aiurea ... cine stie ce SF-uri ... sunt DOAR 2 !! 2 ! 2 variante din care tu alegi UNA ! O unica miscare ! una din 2 ! atata tot ! nu-i atat de greu pe cat pare ... poti chiar prin ordine de pending sa alegi ambele variante , iar una dintre ele se va exclude singura ... nu inteleg de ce va sfaditi .... puneti mana la treaba ...
  9. Practic... trebuie sa recomanzi un prieten... care sa depuna niste bani ... ( impreuna cu tine...) pentru ca tu sa primesti un bonus... pe care nu ai dreptul sa il ceri ... ( in cazul in care ei "uita" ... ) ( "10) Participarea la programul Recomanda un Prieten nu ofera dreptul de a solicita un bonus de la Admiral Markets. ") dar ... stai linistit ... totul se rezolva ( !!!!! ) : "Admiral Markets poate schimba regulile programului Recomanda un Prieten fara notificare catre clienti." (Probabil este editia de 1 aprilie , cand cu totii avem acelasi tel : "Pacaleste un Prieten " )
  10. da' nu vorbeste romaneste.... (eu am trecut de mult timp de incercarile unei astfel de curiozitati...) nu uitati ca Hristos i-a intrecut pe toti acestia ! (si inca de acum 2000 de ani ! ) poate ca imi e permis sau nu ... insa va sfatuiesc sa NU incercati sa intelegeti ceva din ce spune ... pentru ca ...v-ar face mai mult rau decat bine ) ( mai bine ca nu stie romana ...) ( sa nu credeti insa ca o astfel de lecturare va ramane fara urmari !!!!!!!!!!!! )
  11. he he he .... OSHO... este unul din autorii preferati care mi-au inseninat zilele copilariei ... frumos... Eu, inainte sa dau clic pe imagine, crezusem ca e Ombladon de pe vreun album nou. Cine e individul, Osho, caci nu imi zice nimic numele? ceea ce spune el acolo te poate lamuri pe deplin ... daca ... ai accepta ca omul vorbeste in cunostinta de cauza
  12. he he he .... OSHO... este unul din autorii preferati care mi-au inseninat zilele copilariei ... frumos...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.