-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 0 răspunsuri
- 26,2k citiri
Hello everyone! I'm new here and I am a programmer at xStore.pro company which offers API for creating trading applications and strategies so if you are willing to create trading solutions I encourage you to try out the new version of xAPI. xAPI 3.0 is the latest version of the application programming interface which allows you to create your own trading tools(EA, Mobile apps, Technical Analysis etc.) xAPI 3.0 is currently available only in demonstration environment thus please feel free to report any problems and changes' suggestions – it will help to create fully functional tool. Our team provides all the support connected with the usage of xAPI. To get acquaint with …
Ultimul răspuns de Peter_Store, -
- 3 răspunsuri
- 58,1k citiri
Percentage Indicator 1 In numeroase situatii am vrut sa stiu cu cat crescut/scazut cursul pe un instrument fata de open-ul zilei sau intre anumite nivele. Nu am gasit nici un indicator de acest fel pt. platforma MT4 sau pe alta platforma. La Saxobank exista un instrument denumit "Measure" care poate masura cresterea sau scaderea intre doua puncte alese de pe chart. Informatia pe care o ofera: punct de inceput, final, numarul de bare intre cele doua puncte, diferenta ca procent si diferenta in pips. Ar fi util daca cineva poate programa pt. MT4 un instrument similar cu aceste caracteristici.
Ultimul răspuns de tavi_star,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 117 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum