Sari la conținut

Sergiu86

Traders
  • Număr mesaje

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sergiu86

  1. Andrei strategia ta consta in cumpararea de maxime si vinderea minimelor?

    Ordinul buy il vad muuuuult mai jos, e un semnal clar de cumparare

     

    Apropo la  9.30 sunt deja 50 guests care te urmaresc. Nu stiu, sa te felicit sau nu, insa trebuie sa fii foarte atent la informatia pe care o transmiti celor 50.

  2. 1.Ordinul de vinzare l-ai pus intr-o zona de suport foarte bine evidentiata.

    2. Gapul negativ a gasit suport in zona marcata

    3 Ultima respingere din suport a fost semnalata de catre un harami (1) ulterior s-a format un Hammer (2) care a fost confirmat prin urmatoarea candela, formatiunile de candele dau semne bune, trebuie doar sa stii cum sa le interpretezi.

    Si ultima, eu nu tranzactionez aceste perechi, i-mi sunt deajuns si majorele

     

    Nu pot sa inteleg de ce ai plasat ordinul de sell direct in zona de suport, te-ai condus doar de bias?. Pai biasul se poate schimba in orice moment esti pe un TF sub Daily

    Daca dai semnale atunci ar trebuie un pic sa explici DE CE PLASEZI ACOLO ORDINUL, SI NU IN ALTA PARTE.

    post-4674-0-43903900-1330594999_thumb.png

  3. @sec

    Atita timp cat este cerere pe piata va fi si oferta :), Asa si aici, nu am idee cine sunt traderii aia, dar cu siguranta sunt din cei care alearga dupa iluzii. Din aia incepatori probabil

  4. Daca reusesti sa te mentii in piata cu asemenea SL atunci e bine. Pentru tine evident

    Doar ca sunt "traderi" care tranzactioneaza aceste semnale. Si o perdere de 450 de pipsi fie ea si la 0.01 lot totusi e mare luind in consideratie un cont de 1000 USD.

  5. Toti brokerii mari de azi merg in piata, nu tranzactioneaza impotriva ta. Cel putin in mod agregat. De ex, acum o luna 80% din clientii Oanda erau long USD/JPY. Vreti sa-mi spuneti ca Oanda era short USD/JPY? Ar fi pierdut multe milioane de dolari pe cresterea recenta.

     

     

    Brokerul va scoate direct in piata doar ordinele care nu-si va gasi acoperire cu alte ordine din interiorul casei de brokeraj. Brokerul primeste din afara (de la market makeri) fluxul de date (cotatiile). E o parere personala. Nu cred ca brokerul i-mi va scoate acel 0.1 lot in piata, sau va reusi sa cumuleze cu alte ordine(in cateva secunde) pentru a satisface o oferta/cerere din afara

     

    Cu siguranta Oanda are clienti care castiga 50% lunar. Intrebarea insa e pt cate luni. Pt ca daca reusesti sa castigi 50% lunar timp de 12 luni, vei transforma 10 mii USD in 1.3 milioane USD.

    Pe XAG/USD, clientii Oanda sunt 80%+ long de 8 luni de zile incoace. Crezi ca Oanda a fost short argint in ultimele 8 luni?

     

    E o campanie de marketing, nimic mai mult. piata data nu e reglementata.
    • Upvote 1
  6. Tranzactia a incasat pierdere (stop-loss de 445 de pips),

     

    Nu e mai bine sa micsorezi perderea. Ce fel de tehnica folosesti ca-ti permiti perderi de mii de pipsi, sau faci asta doar de dragul semnalelor. 445 pipsi e totusi mult. Posted Image In imagine se vede clar respingere din zona in care ai plasat sell stop, de ce l-ai plasat acolo. Am intinit dese cazuri cu astfel de semnale date de tine care practic nu le poti gasi o explicatie cat de cat rezonabila Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
  7. Incerc sa deschid un cont la acest broker de aprox. 1 luna , dar de fiecare data ma confrunt cu noi dificultati.

     

    Am incercat si eu sa deschid la ei. E aceeasi problema, ai impresia ca nu mai au nevoie de clienti, si in general sa deschizi cont la brokerii de peste ocean i-ti face peri suri.

  8. @ MrPippet

     

    Pentru long ar trebui sa fie cel putin o formatiune de candele care sa indice long, sau ideal ar fi sa astepti un duble bottom. Graficul tau arata down puternic

     

     

    NU recomand cu caldura aceasta tranzactie , dar daca totusi intrati pe long , nu riscati mai mult de 3% din cont ! Ajustati pozitiile in functie de miscarile bruste ale pietei.

    Eu as recomanda nu mai mult de 1% . E o pereche cu capricii

  9. Offtopic
    deci eu ca tara independenta si suverana am nevoie de banii x dar cand vine scadenta ..peste 3 5 10 ani eu zic ca nam si gata
    pai bine daca te imprumuti pentru a-tia chita salariile si ati ameliora comfortul, ceea ce a facut Grecia, in loc sai investeasca pentru a crea un flux de bani, atunci pazea de asemenea administratie :)
  10. Bullshit. Te rog sa probezi chestia asta, cu un exemplu concret sau un articol dintr-o publicatie credibila. Nu confunda situatia cand tara accepta de buna voie sa lase pe altcineva sa o administreze (desi nu cunosc un astfel de caz).

    Teoretic asta e procedura in cazul falimentului, insa ONU poate admite decat embargou pentru tara in cauza. In cazul in care datoria externa depaseste PIB ul si intra in incapacitate de plataia intra sub vizorul FMI si BM. Creditorii acorda iprumuturi exclusiv prin intermediul acestor doua institutii, deci in caz de faliment tot prin intermediul reprezentantilor FMI si BM vor coordona treburile interne ale falimentarei

  11. @amiralul

     

    Creditorii au dreptul de a lua sub propriul control activitatea economica a tarii datoare( prin colectarea de taxe si impozite, administrarea bugetului tarii date), pina in momentul in care se constata ca tara dataore este capabila sa inceapa rambursarea desinestatator a datoriilor.

    Aici e o chestie foarte delicata. Cred ca vom atesta la asemenea evenimente in timpul care urmeaza.

    • Upvote 1
  12. @dragoss91 i-ti recomand sa citesti posturile lui tradelover. Dupa aia vei vedea ce bine sta cest om cu picioarele pe pamint :) Am incercat si eu cu sume foarte mici, insa intervine factorul psihologic si e foarte greu sa luptu cu starea data. La sume mai mari e mult mai confortabil de tranzactionat,cu conditia ca ai experienta, i-ti poti aranja un MM care sa nu-ti evaporeze balanta din cateva tranzactii.

    scuze de offtopic

    bafta la pipsi

  13. Ce motiv are Trichet să crească dobânda? Well... fundamental, NICIUNUL! Inflatia in Europa e in creştere. Cum adică să combaţi inflaţia prin creşterea dobânzii? E idiot, sau ce? Eu credeam că e invers! Inflatia creste când dobânzile sunt mari, pentru că surplusul pe care companiile trebuie să îl plătească la creditele făcute se va reflecta in preţul final cu care produsele ajung la cumpărător

    Ba are si e foarte mare. Cresterea dobinzii de referinta duce la scaderea masei monetare. De aici cererea de bunuri pe piata e mai mica,rezultatul fiind micsorarea preturilor la bunuri pe piata (CPI).

  14. @danpav86

     

    Offtopic

    Se pare ca nu prea se inghesuie lumea, dar nici critici nu am auzit despre acest Broker. Eu, fiind incepator, am deschis un cont la NordFx, momentan doar unul DEMO pe care sunt in profit cu 30% in 2 luni. Ma gandesc sa deschid si un micro cont real de 50$ pentru ca ma atrage leverage-ul de 1:500 (cu toate ca multi nu recomanda asa leviere mari) si faptul ca acest broker permite scalping-ul (chiar daca nu obisnuiesc sa fac scalping). M-ar interesa sa aud si parerile altora despre NordFx. Multumesc! =))

     

    acel leverage despre care se spune 1:500 i-ti matura contul tau de 50$ cat ai clipi din ochi, e prea riscant o asemenea marja, cel mult 1:200 si cu microloturi ai putea sa faci treba, desigur daca ai idee cum merge piata
  15. Atunci a fost clar o eroare de la ei, mai mult sau mai putin "intentionată", iar ăia care tac, rămân cu banii luaţi. Scrie-le si probabil că vei primi banii inapoi.

     

    bine ai spus " probabil" de multe ori stau ca iepurii in tufari gata sa intre pe campul cuvarza musca putin dupa care fug...sunt putin "brokeri" care presteaza servicii de calitate =))

     

    oricum incearca cel putin sa ceri explicatii din partea lor, caci partea cu banii e mult mai dificila

     

     

    P.S. atunci sunt de treba =))

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.