Sari la conținut

EUR/USD


maslow

Postări Recomandate

  • Moderators

Bun, am dat in stop, am incasat un minus 50 de pipsi si s-a dus 0.3% din cont, aproximativ (stopul initial de 130 de puncte era pus pt 1%). Pana in momentul actual, situatia de la inceputul anului se prezinta asa: minus 160 de parai, din circa 40 de tranzactii, multe cu minus mic, unele cu plus mai mare, dar grosul vine de la niste biduri perdante ramase de anul trecut si inchise pe anul asta (vreo 300 de parai pierduti acolo). Si ca tot am vorbit de anul trecut, bilantul este 33% profit, asta apropo de cat se poate castiga in raport cu cat se castiga in realitate.

 

Momentan, acelasi stitch a deschis doua noi sell-uri pe euro, si un buy pe audnzd, care sunt la plus, iar stopurile se apropie de zero.

 

post-1272-1200648556_thumb.jpg

 

Legat de Paper Trader: Nicu, te rog sa te uiti in log (si in logul de la experti) si sa imi zici ce eroare iti da dupa ce pui un pending. Se intampla si in real time ori ori numai pe strategy tester? ori numai in real time? Am upgradat jucaria cu un asa numit "custom stop" in care poti sa pui stopurile sa se miste dupa valori date de indicatori externi (pe care poti sa ii faci tu), e mult mai flexibil asa. O sa il postez dupa ceva teste, poate in weekend.

 

Later edit: Nicu, verifica pending time-ul, poate e setat la o valoare prea mica. Valoarea e in minute, incearca 60 de minute, sau 120, etc. sau zero pt "nelimitat" (orderul sta deschis pana se activeaza ori pana il inchizi manual). De asemenea incearca sa folosesti "go button" pe false si vezi daca se intampla ceva. Daca e pe true, atunci trebuie sa muti SI "buy/sell" SI "Go!" pana vine urmatorul tick, altfel nu merge (e normal, e mai safe pt real time, dar pe ST ar trebui sa nu ai nici o problema). Daca ai o eroare, zi-mi ce eroare ai (in log). Poate e vreun bug.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Legile lui Murphy aplicate la trading. Daca ai un cont demo si unul real, pornite amandoua cu aceeasi suma de bani, nu conteaza cum vei tranzactiona, pe contul real balanta va fi intotdeauna mai mica decat balanta pe contul demo! :D

 

La inceputul anului mi-am ajustat suma din contul demo ca sa arate exact la fel ca suma din contul real. Ambele sunt tranzactionate automat, in cea mai mare parte a cazurilor.

 

Cand am descoperit ca e vineri (haha!) am cautat sa inchid bidul de mai sus pe AUDNZD, desi Stitch avea inca semnal puternic de buy, din urmatoarele motive: era vineri, urma weekendul, eu eram intrat cu o cantitate nitel mai mare decat de obicei, aveam cativa pipsi profit, dar eram impotriva swapului si nu am vrut sa risc sa stau cu el deschis peste weekend.

 

Ei, hai, sariti la mine ca am jucat contra swapului :D O sa va zic un secret, pe AUDNZD swapul e asa de miiicccc.... minuscul :) Ambele valute au cam aceeasi dobanda, deci ma mai scap si eu, hihi. Dar sa nu spuneti la nimeni.

 

Ca sa evit redeschiderea orderului, l-am oprit pe Stitch si am inchis la +30, cand a inceput sa o ia in sus, cautand sa evit o eventuala intoarcere in jos de la un eventual double top (cu topul de joi dimineata). De ce l-am oprit pe Stitch? Pentru ca prostu naibi are obiceiul sa deschida tranzactii cand are semnal :), ca de asta a fost facut. Mi s-a intamplat in trecut sa inchid un order "by hand" si sa il vad pus inapoi in momentul imediat urmator, pentru ca expertul avea inca semnal pe directia aia. Si asa am platit swap dublu. Nu l-am facut inca asa de inteligent sa tina evidenta orderelor deschise si inchise.

 

Buunn... l-am oprit, am inchis orderul pe real. Toate bune si frumoase, 30 de pipsi. Si?! De ce ma plang?!

Pai cum dracu sa nu ma plang?? Daca va uitati pe chart la AUDNZD o sa vedeti ca la 10 minute dupa aia, berbecu de AUD a batut topul precedent si a urcat 130 de pipsi! Zmaack! Dintr-o lovitura. Normal, bidul pe demo a ramas deschis si a fost inchis de Stitch la +110, odata cu bidurile pe Euro, care au luat un profit mai mic. Dupa marea aventura, balanta pe contul demo, de la inceputul anului, arata asa:

 

post-1272-1200729719_thumb.jpg

 

Inutil sa va zic ca pe contul real partea crescatoare de la final lipseste (adica e mult mai mica). Murphy sa traiasca. Bidurile pe Euro sunt inca in desfasurare, cu aproximativ 160 de pipsi in total, pentru ca Stitch fiind oprit, nu a avut cine sa le inchida, si mi-am dat seama de asta abia dupa ce s-a terminat saptamana (practic azi dimineata). Daca ar fi sa inchid la pretul actual, as fi pentru prima data pe plus (ceva maruntis, vo 3 parai si cativa centi) de la inceputul anului, asa ca asta ar fi partea buna. Am inchis Buy inainte de a creste AUD, dar pe de alta parte a ramas Sell pe euro, si EUR a scazut. Vedem ce iese... Parca vad ca luni la deschidere ma da cu curu de pamant... scuzati cuvantul urat "pamant"....

 

De remarcat ca povestea putea sa se termine mai nasol, vineri cursul a urcat la 4695, fiind la cativa pipsi de SL. Daca ar fi dat in stopuri la 4710, incasam o mica pierdere.

 

P.S. Ca sa fie clar, caderea care o vedeti pe final este cauzata de alte cateva biduri, care au fost buy pe AUDUSD si CHFJPY, deschise si inchise tot automat la finalul zilei de vineri (cand ambele cursuri au cazut). S-au intors fain in sus, pareau ca vrea sa creasca, PF a facut cot, au fost semnale de Buy. Well.... N-a fost sa fie. Ea (caderea) exista si pe contul real, si nu apartine lui Stitch, ci unui alt expert care tranzactioneaza PF. Acest "alt expert" este responsabil de caderea din dreptul orderului 18, precum si de cresterile din dreptul orderelor 27 si 33, acum probabil a considerat ca a castigat prea multi bani si a inceput sa ii dea inapoi... grrr...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe Eur\USD suntem bull.A fost o corectiva, iar acum suntem intr-o noua unda (5) daily.

Pe H1 am desenat putin divergentele, iar pe M15 se vad de asemenea divergentele si un spanzurat, cu o mica codita unde nu trebuie, dar il luam in seama si mergem cu buy.

post-1335-1201425629_thumb.jpg

post-1335-1201425915_thumb.jpg

post-1335-1201426169_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sparge 1.4800 din nou?

Ce tine de varianta mea mai sus putin cred ca si-a cam pierdut ceva putin din valoare.... (Am incerca sa gasesc o manevra ascunsa in miscarea pietii--a fost mai simplu decat am crezut)

Sunt 2 variante:

1) Low-ul precedent la 4368 e începutul valului 5 (mare verde)

2) O sa fie format un triunghi mare care v-a fi valul 4(mare verde)

In primul caz se v-a mişca rapid spre nord

in al doilea inca o sa ne apropiem de low-ri precedente

Am încercat aproximativ schematic sa arat cum cred ca v-a fi

P.S trendul principal e in sus in asa condiţii trebuie căutat oportunitate de cumpărat cat mai jos euro si nici intr-un caz de vandut. Piata in ultima perioada e foarte agresiva ......S-ar putea sa nu ofere posibilităţi sa ieşi din piaţa.

P.S 2 Pe ERU/JPY am început o mişcare spre sud .........cu target 150.00 .... Aceasta pereche si v-a trage euro in jos (JPY nu v-a fi in stare de unul singur) Si o sa mai vedem un val "E"

Va urez succese!!!!

post-1926-1201437561_thumb.jpg

post-1926-1201437594_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 luni mai târziu...
  • Management

Ce parere aveti despre referendumul privind Tratatul de la Lisabona ce va fi votat de Irlanda? Sondajele arata ca irlandezii sunt impotriva... si daca si la referendum spun nu, tratatul nu va fi adoptat in UE. Si daca tinem cont ca dolarul se cam incapataneaza sa NU scada, s-ar putea sa vedem o cadere pe EURUSD. Voi ce ziceti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce parere aveti despre referendumul privind Tratatul de la Lisabona ce va fi votat de Irlanda? Sondajele arata ca irlandezii sunt impotriva... si daca si la referendum spun nu, tratatul nu va fi adoptat in UE. Si daca tinem cont ca dolarul se cam incapataneaza sa NU scada, s-ar putea sa vedem o cadere pe EURUSD. Voi ce ziceti?

Interesanta legătura....Dar eu ma uit la orice mişcare tehnic...si caut asa raspuns daca cade EURO (ce e foarte aprope de realitate--saptamana de pare ca o sa inchidem foarte urat pentru Bulls

 

P.S. pentru ca nu avem un topic aparte si nu o tranzitez des aceasta pereche am hotărât sa o pun aici (NZD/CAD).... Se pare un moment interesant

http://smages.com/t/f6/d7/f6d709a4235ec92a5dfafb24f7faf509.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.