- Răspunsuri 131
- Citiri 79,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
mfx 39 postări
-
Scrat 34 postări
-
MarcoTrader2007 11 postări
-
tradelover 10 postări
Most Popular Posts
-
Man, divergentele astea sunt niste chestii interesante, dar sa stii ca tranzactionand doar dupa ele nu vei reusi decat sa pierzi bani. Ele se intampla din doua motive foarte simple, unu: pentru ca act
-
Divergentele apar dintr-un considerent matematic foarte simplu - teorema limitei centrale se numeste in matematica, sunt consecinte ale acestei teoreme. Indicatorii sunt - mai mult sau mai putin - med
-
Ati citit probabil de multe ori prin carti de trading "Momentum precede pretul." Este o situatie in care puteti prevedea o schimbare a pretului, inainte ca ea sa se intample. E un lucru foarte util p
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Dragi traderi incepatori,
Va propun o metoda simpla si profitabila de tranzactionare, metoda care nu necesita decat o analiza simpla pe o platforma mt4 si folosirea a 2 indicatori. Cei 2 indicatori sunt cci si fibo_piv. Unul este standard pe orice platforma mt4, celalalt este clasic si super-cunoscut. Daca totusi nu-l aveti o sa-l atasaz.
In termeni simpli metoda, asa cum spune si in titlu, se bazeaza pe linii de trend; spargerea liniilor de trend si trecerea prin nivelul 0 la cci(14) reprezinta semnalul de intrare long/short. Semnalul de iesire este dat la atingerea nivelelor 2.5R sau 2.5S de la fibo_pivot. Deci nu trebuie sa faceti previziuni si sa va bazati pe ele, trebuie doar sa asteptati confirmarea trecererii pretului peste liniile de trend.
Nu este metoda mea curenta de joc, dar a fost una dintre metodele mele profitabile, in evolutia mea ca trader. Intr-un alt thread voi posta si metoda mea de joc, la momentul prezent, dar ptr. asta e nevoie sa mai deschid alte cateva thread-uri educationale. Probabil ca stilul meu de joc se apropie de cel a lui maslow... Alte detalii mai tarziu...
Scopul acest thread este unul educativ. Am cunoscut diversi traderi care testeaza de zor diverse strategii de pe forumuri, dar nu gasesc o metoda profitabila consistent. Am trecut si eu prin asa ceva si am pierdut o gramada de timp, "studiind". In calea acestor traderi vin cu aceasta metoda simpla care se preteaza a fi folosita pe orice timeframe si orice pereche forex, cfd, metale pretioase, etc. Ptr. simplificare o sa folosim studiul eur/usd la H1.
Toti traderii care joaca pe aceasta metoda sunt invitati sa posteze aici. Astept sa lamurim de asemenea orice aspect legat de linii de trend si divergente. Lipsa de interes va atrage dupa sine intreruperea postarilor
Please enjoy!
Salutari, mfx