- Răspunsuri 160
- Citiri 103,9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
dirzuandreiovidiu 12 postări
-
iulik 11 postări
-
Barbones 10 postări
-
Adi.M 7 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Plata taxelor intr-o tara precum Romania, mi se pare o imensa porcarie. Deci, eu daca fac bani pe cont propriu, statul nu ma ajuta cu absolut nimic, eu sa merg pe la ghisee si sa stau la cozi ca sa pl
-
Nu te supara, dar daca stai linistit si nu te conformezi regulilor (legilor) din societate, TOCMAI ca ii inseli/furi pe ceilalti. In sensul ca ii Dezavantajezi prin neplata unor impozite care ar fi di
-
Cred că s-a deviat de la subiect destul, haideti sa ii lasam pe cei de la Admiral să îşi expună incontinuare părerile "analitice" despre forex, ori pe cei care vor să laude ori sa dea cu pietre in adm
Featured Replies
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Următoarea
- Pagina 4 din 16
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Următoarea
- Pagina 4 din 16
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am participat la un seminar de 3 saptamani sustinut de compania Admiral Markets. Chiar mi-a parut rau cand s-a terminat. Eu aveam experienta de 6 luni, iar seminarul mi-a prins foarte bine. Ma bucur si ca am descoperit aceasta compenie cu care voi lucra de acum incolo, din simplul fapt ca imi pot alege orice subdiviziune de lot cu doua zecimale cu care pot intra in piata. Compania cu care lucram pana acum nu imi oferea aceasta posibilitate, iar pentru un incepator ca mine cu bani putini e un aspect important.
Recomand compania AdmiralMarkets cu serviciile lor si mai ales seminarul sustinut de ei, tuturor incepatorilor pe Forex.
Editat de sian