Sari la conținut

Postări Recomandate

• Management
Postat

Damien, ma intreb ce ar zice cei de la fxtrader daca un user de la ei si-ar pune in semnatura link catre vamist... Poti sa-i intrebi tu pentru mine si sa pui raspunsul aici? %%-

[L.E.]Cu semnatura nu am nimic si poate sa ramana (am tinut sa specific ca sa nu se inteleaga altceva)

• Răspunsuri 317
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

Soso a spus ca este okay. Dar cum nu am nici un thread personal pe vamist, nu o sa fac asta momentan. Cand o sa imi fac unul si aici, o sa le am pe amandoua la semnatura.

Numai bine,

Damien

• Management
Postat

Soso a spus ca este okay. Dar cum nu am nici un thread personal pe vamist, nu o sa fac asta momentan. Cand o sa imi fac unul si aici, o sa le am pe amandoua la semnatura.

Numai bine,

Damien

Ok, iti multumesc pentru ca ai intrebat si nu mi-ai zis sa intreb singur %%-. Si nu, nu ai atins niciun punct sensibil, dar chiar mi-ai starnit curiozitatea cand am vazut semnatura ta.

Acum scuze pentru offtopic.

Postat

Confirm ca astazi, 19 Februarie, premiul I de la concurs a fost adaugat in unul din conturile mele FXPro.

Multumesc si astept urmatorul concurs %%-

Damien

• Moderators
Postat

Brava man! Felicitari multiple si fie ca vântu' pieţelor să bată în favoarea ta, până inmulteşti banii ăia de zece-cinşpe ori, cum făcuşi la concurs!

Sa ne mai tii la curent %%-

Fair winds!

• Management
Postat

Damian, multumesc pentru confirmare.

@ceilalti 4, ati primit premiile?

Postat

Felicitari Damien si celorlalti participanti care au ajuns pe "podium". Noroc cu voi, ca le mai trageti sperieturi lui Big Shark, ca noi restu' mai mancam o aluna, mai bem o bere, mai aplaudam dupa margine %%-

• Management
Postat

Revin cu rugamintea de a completa chestionarul (cei care nu au facut-o pana acum, bineinteles). Pana acum doar 20 28 (numarasem prost) de persoane au completat.

forex[/acronym]-challenge"]http://vamist.ro/chestionar-forex-challenge

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.