Sari la conținut

Featured Replies

Postat

problema nu este robotul care face ca la carte , problema este daca se da premiul , mai ales ca in regulament se precizeaza ca organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta concursul fara nici un motiv , asta imi da de gandit daca le bat robotii , cel mai logic ar fi sa nu dea premiul

• Răspunsuri 73
  • Citiri 45,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

@dirzuandreiovidiu:

Merci. La fel! Si eu am un +14%, dar nu prea am stat "calare" pe el. Baietii astia ori au avut un noroc teribil ori stau cate 10 ore pe zi numai pe asa ceva. Parerea mea. 150% pe zi deja nu poate intra decat in categoria noroc :)

Noroc sau Gold, desigur!

• 3 ani mai târziu...
Postat

A incercat cineva, macar din curiozitate sa deschida un cont demo la acest broker si sa beneficieze ca instrumente de tranzactionare Indici, cu suport CFD si Marfuri (Commodities) caci eu m-am chinuit si sunt pe cale sa renunt. Tot ce imi apare in platforma sunt o mana de actiuni: BMW, Citigroup, Microsoft si inca vreo trei.

De asemenea, le-am trimis un mail cu acesta problema si se pare ca sunt neseriosi. Au trecut doua zile si n-au raspuns. Rusinica, XTB! Rusinica!

Postat

Am reusit, intr-un final. O banala optiune de Show all pe care, se pare ca n-o folosisem niciodata. Hi, hi. My bad. Totusi la promptitudine, capsunica le apartine. 

Succes!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.