Sari la conținut
Postat

Salutare,

N-am mai deschis de mult timp un topic da acuma trebuie sa spun ce am pe suflet. M-am inscris la concursul XTB mai mult ca sa le testez serviciile deoarece eram interesat sa-mi deschid un cont la ei. Eu tranzactionez automatizat, cu ea-uri si spuneti-mi dumeavoastra ce pot sa cred eu despre acesti oameni/serviciul avand in vedere urmatoare intamplare.

Am un cont demo care e inscris in concurs unde tranzactionez cu 1,2,3 ea-uri. La un moment dat pe parcursul concursului mi se pare ca prea imi sunt blocate tranzactiile si prea sunt lasate alea pierzatoare ca sa zic asa %%-. Nu sunt frustrat ca pierd topul e aici - http://www.xtb.ro/strona.php?p=477

Dar am deschis inca un cont demo pe care am tranzactionat exact cu acelasi ea cu aceleasi setari pe aceleasi perechi valutare. Si spre surpiza mea diferente enorme intre pozitiile deschise/inchise parca erau 2 ea-uri diferite ...complet diferit. Ambele calculatoare sunt legate la aceeasi retea, ambele sunt wireless si diferenta de ping intre ele e 2ms la serverul xtb. Am dat toate datele problemei, ca sa nu par paranoic va rog spuneti-va parerea joaca astia necurat sau alea 2ms diferenta pot influenta rezultatele asa de puternic?

Multumesc,

Victor

• Răspunsuri 73
  • Citiri 45,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Featured Replies

Postat

@dirzuandreiovidiu:

Merci. La fel! Si eu am un +14%, dar nu prea am stat "calare" pe el. Baietii astia ori au avut un noroc teribil ori stau cate 10 ore pe zi numai pe asa ceva. Parerea mea. 150% pe zi deja nu poate intra decat in categoria noroc :)

Noroc sau Gold, desigur!

• 3 ani mai târziu...
Postat

A incercat cineva, macar din curiozitate sa deschida un cont demo la acest broker si sa beneficieze ca instrumente de tranzactionare Indici, cu suport CFD si Marfuri (Commodities) caci eu m-am chinuit si sunt pe cale sa renunt. Tot ce imi apare in platforma sunt o mana de actiuni: BMW, Citigroup, Microsoft si inca vreo trei.

De asemenea, le-am trimis un mail cu acesta problema si se pare ca sunt neseriosi. Au trecut doua zile si n-au raspuns. Rusinica, XTB! Rusinica!

Postat

Am reusit, intr-un final. O banala optiune de Show all pe care, se pare ca n-o folosisem niciodata. Hi, hi. My bad. Totusi la promptitudine, capsunica le apartine. 

Succes!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.