Sari la conținut

Postări Recomandate

Urmaresc sa cumpar usd pe perechea usdcad: confluente: weekly and daily ppz, fib. 61, ieri mai lipsea doar lumanarea care sa-mi confirme intrarea. Azi a aparut un BUOB f. frumos in forma de pin pe tf 4h si un daily BUOB nu prea stralucit (mi-ar fi placut cu inchiderea mai sus). Singura mea ingrijorare este ca intru in BRN 1.0500 (distanta de unde as intra+spread pina la BRN nu imi da timp sa fac un management corespunzator), ceea ce de obicei evit. Asa ca planul meu pe miine este ca pretul sa sparga 1.0500 si apoi sa-l retesteze pe intraday.

post-1613-126653309884_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ehehe, bine ar fi sa pot posta des. Acum nu mai sint full-time trader, ci mama full-time. Am un bebe cam plingacios care nu ma lasa la calculator, asa ca o sa intervin destul de rar.

Fratilor, invatati ce va povesteste Sorin aici, caci nu stiu unde o sa mai gasiti asa o claritate si generozitate in ale explicatului. Eu am platit pentru asta si mi-a luat doi ani ca sa ajung de la 0 unde sint acum. Zilele trecute am dat de posturile lui Sorin si am realizat ca avem acelasi stil pentru ca am invatat de la James16 de pe Forex Factory. Eu au am dat si bani pentru James16group, forumul privat, si va zic ca romanul meu, spre deosebire de american, face live trading pe vamist. Videourile lui sint mine de aur, pe cuvint.

Link spre comentariu

Ehehe, bine ar fi sa pot posta des. Acum nu mai sint full-time trader, ci mama full-time. Am un bebe cam plingacios care nu ma lasa la calculator, asa ca o sa intervin destul de rar.

Fratilor, invatati ce va povesteste Sorin aici, caci nu stiu unde o sa mai gasiti asa o claritate si generozitate in ale explicatului. Eu am platit pentru asta si mi-a luat doi ani ca sa ajung de la 0 unde sint acum. Zilele trecute am dat de posturile lui Sorin si am realizat ca avem acelasi stil pentru ca am invatat de la James16 de pe Forex Factory. Eu au am dat si bani pentru James16group, forumul privat, si va zic ca romanul meu, spre deosebire de american, face live trading pe vamist. Videourile lui sint mine de aur, pe cuvint.

Sa-ti traiasca, sa creasca mare , sanatos si fericit. Am o presimtzire ca este plangacios numai cand vezi eronat trendul! Vezi poate gasesti o corelatie in legatura cu asta!Posted Image<' />

In alta ordine de idei....... cateva comentarii legate de USDJPY h4 si h1!

post-1363-126658113055_thumb.png post-1363-126658113471_thumb.png

Editat de oltciter
Link spre comentariu

Evolutzia pretzului pe USDJPY destul de naspa! Dar am avut suficient timp sa-mi asigur shortul al BE si sa incasez 10 pips pe 50% din pozitie! Cool , nu! Mai ales pe o astfel de evolutie! Cum spune americanu' "easy pips"

NU lasa niciodata un wintrade sa devina losetrade!

Editat de oltciter
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.