Sari la conținut

Postări Recomandate

Deocamdata intrarile blind pe retracement le voi aplica la OB-uri si pinuri de la 4h in sus care desigur le-as lua si la spargerea barelor, numai ca am sa incerc, datorita tie, 50% din pozitie pe ret. si 50% din pozitie pe clasica spargere. Astfel incit la final nu risc decit 50% din pozitie (fie cea blind, fie cea pe spargere care oricum are un profit pe retracement, sau fie si numai pe spargere in in cazul in care nu se atinge retragerea)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de o saptamana urmaresc clipurile lui oltciter, si mi se pare o treaba fff buna ceea ce faci u pe aici. Este primul meu post pe acest topic, dea aceea v-as ruga , sa imi spuneti ce am gresit in analiza care o voi face.

ce vad eu acuma pe chf, sapt trecuta am avut un pic bunicel(imagine 1), locatie buna exact sub zone ff importanta 1.0900, cu un spatiu de dezvoltare de 20 pipsi( nu e prea bun). Totoodata daca analizam pe 4 oreobservat k in cursul saptamanii actuale pretul a incercat sa se apropie de aceeasi zona 1.0900 dar a fost rejectat imediat, ceea ce ne duce cu gandu la o shimbare de trend. de fapt si pe daily avem un pin la fel bunicel(imagine 2). Dupa amine ar merge un pending sell 1.0775 cun potential pana la 1.0500, unde vom avea si un fibo retracement de 50%.

Link spre comentariu

Deos, pinurile bunicele vor aduce rezultate bunicele. Barele f. bune vor aduce rezultate pe masura. Ce ai alege dintre cele doua?

Sa revenim la analiza ta. Chiar daca ne aflam la un PPZ w, bara de care vorbesti nu se evidentiaza prin marime. Mie personal imi plac barele mult mai ample, care imi sar in ochi cind ma uit la grafic. In plus, spre deosebire de olciter, aceste bare, pentru sell, le doresc sa abia o maxima care sa depaseasca cel mai recent high, in cazul de fata cel creat de bara din 19 februarie, si sa vad o divergenta daca merg contra trendului. Ca e posibil sa faci un trade bun cu asemena semnal, desigur ca se poate, dar nu fii dezamagit daca se va opri la 0.735 si va veni pretul impotriva ta. Fii atent la zona aia.

Link spre comentariu

uitasem sa atasez imaginile :biggrin:

E bine ca ai inceput sa postezi! In felul acesta putem sa-ti corectam greselile!

Imaginea 1 (weekly) - bara de saptamana trecuta la care te referi nu este pin, este bara de indecizie.Asta la prima "ochire". Odata observata chestia asta nu mai trebuia sa te obosesti cu analiza. Vezi unde are open closeul!

Imaginea 2 (daily) - in clipurile mele am spus deseori ca in cazul unui trend evident (vezi USDCHF daily) pentru a sustine o pozitie CT (contratrend) setupul nostru trebuie sa fie de categorie A. In cazul de fatza in afara de locatie , setupul tau nu mai are absolut nimic relevant.Chinta sparta! Pass!

Nu te descuraja! Primul pas l-ai facut! Asta este foarte bine!

Sorry man! Inapoi la studiu si, foarte important, la practica!

Editat de oltciter
Link spre comentariu

VXX , iei am postat o idee de tradind E/J

Azi o reiau si arat ce am facut in DEMO, nu am folosit in Live .

Iata ca amdele au fost bune dar riscante,

1 am executat Shortul

2 am inchis acum longul,

3 intre intrarea short si long am facut nani,

Buna treaba si un laptop! O intrebare (de fapt doua) scurta(pentru ca trebuie sa intru la shoping sparge-mi-as capu!) care o sa-ti dea un motiv de autoanaliza si probabil o sa-ti dea raspunsul la perioadele naspa de trade din trecut.

De ce iti place sa-ti faci cucuie de unul singur? Traducere: De ce iti place sa intri contratrend?

Am sa citesc raspunsul dupa ora 14:00. Presimt ca repriza de shoping o sa dureze, pupa-mi-as portofelul macatzash!

Editat de oltciter
Link spre comentariu

.."De ce iti place sa-ti faci cucuie de unul singur? Traducere: De ce iti place sa intri contratrend?"...

Sorine, nu vad intrare contra trend, zau. Pai la primul short s-a intrat in directia trendului, cam pe final asta e de recunoscut si ff riscant(pozitie proasta).

La intrare long e tot in directia buna de retragere. Acum analizand directia pe grafic ZI primul gand este gasirea shorturilor oportune caci directia este inca in jos.

Cu toate astea pe cont sa facut profit din ambele total 100 pips.Trading intraday.

ori cum eu nu mai fac astfel de tradinguri pe REAL de cand am inceput sa fiu mai activ pe forumul acesta.

Editat de nirolf69
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.