Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut si eu lumea de pe aici si, ca un incepator ce sunt, incerc sa trec cat mai neobservat.

La sfatul unei membre a forumului cu mai multa experienta - sfat constand in pregatirea unor analize personale inaintea celor pe care le publica d-nul Oltciter sambata si compararea ulterior cu acestea - vin si eu cu rugamintea adresata lui Oltciter de a ne spune, in masura in care stie, cam ce perechi vor fi luate in discutie in analiza de maine, neuitand sa multumim frumos inca de pe acum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropoo de E/J pot considera 121.50 din PPZ la 4 H in PPZ day , mai nou vad ca se transforma in PPZ saptamanal ?

Imaginea urmatoare cu EURJPY daily a mai fost pusa odata si explicatia a fost aceiasi. NU stiu daca si persoana este aceiasi. O sa ma uit inapoi pe posturi sa vad cui i-am spus exact acelasi lucru.Te-ai gandit macar o clipa sa micsorezi graficul daily asa cum este in imaginea atasata sa vezi daca nu cumva 121.50 nu este PPZ daily?

Invatzati sa priviti mai intai imaginea in ansamblu si pe urma trecti la imaginea de detaliu.

Cheie de culori:

linii rosii : PPZ sau S/R daily

linii albastre : PPZ sau S/R weekly

post-1363-12671844475_thumb.png

Link spre comentariu

Salut si eu lumea de pe aici si, ca un incepator ce sunt, incerc sa trec cat mai neobservat.

La sfatul unei membre a forumului cu mai multa experienta - sfat constand in pregatirea unor analize personale inaintea celor pe care le publica d-nul Oltciter sambata si compararea ulterior cu acestea - vin si eu cu rugamintea adresata lui Oltciter de a ne spune, in masura in care stie, cam ce perechi vor fi luate in discutie in analiza de maine, neuitand sa multumim frumos inca de pe acum.

Datorita faptului ca trebuie sa dau si explicatiile de rigorare in perioada de timp de 1h sau 1h si ceva nu voi putea analiza decat, probabil, perechile consacrate: GBPJPY, USDJPY,GBPUSD si EURUSD.
Link spre comentariu

pai am micsorat graficul si am vazut ca poate fi trecut ca PPZ weekly. Pana azi l-am vazut ff bun numai in DAY

Nu stiam daca e bun rationamentul meu ( de trecere la rang weekly)

Pai ataseaza imaginea cu rationamentul de ce crezi tu ca este ppz weekly! Sa discutam la concret! Eu ti-am pus imaginea cu graficul daily si acum iti pun imaginea cu graficul weekly. Eu nu cred ca se incadreaza ca PPZ weekly!IMO dpdv w1 pe istoric zona nu este foarte clara ca sa defineasca un PPZ weekly! Daca ma uit mai bine nici 119.500 nu este o zona tocmai clara. Asa ca am preferat sa ma uit pe daily ca sa-mi definesc zonele mai clar.

post-1363-126718619405_thumb.png

Link spre comentariu

pai am micsorat graficul si am vazut ca poate fi trecut ca PPZ weekly. Pana azi l-am vazut ff bun numai in DAY

Nu stiam daca e bun rationamentul meu ( de trecere la rang weekly presupunem ca nu avem date din 1.05.2009)

am trasat S/R pt 121.50

Este bine?

Este tocmai invers in loc de S trebuie sa fie R si in loc de R trebuie sa fie S.

In alta ordine de idei sa luam de exe. o drepta:

1) Ce este deasupra ei si se aseaza pe ea exact cum stai pe un scaun se numeste suport

2) Ce este sub ea si da cu capul in ea se numeste rezistenta

PS Este vorba de pret bineanteles in cazul nostru de bare

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.