Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare. Tranzactioneaza cineva cu FOREX MMCIS group? Sau poate cineva din cei inregistrati pe forum detina careva informatie despre acest broker, Va rog sa-mi spune-ti

Primele concluzii se pot trage de pe site :

- 3 concursuri cu premii , simultan ;

- sediu : New York ;

- 15 reprezentante in tari importante .

Daca e sa participi la concursurile lor , nu ar trebui sa ai nici o retinere .

Daca doresti sa investesti la ei , poate e mai bine sa incerci mai intai sa castigi unul din concursuri .

Postat

Pasionatii de EA se vor putea considera fericiti de aceste premii care ii asteapta :

1st Place - $100,000

2nd Place - $30,000

3rd Place - $10,000

4th-13th Places - $1,000 each

forex[/acronym]-robot-world-cup.com/register.php]The Forex Robot World Cup

Bafta mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Postat

Cei de la Admiral cu concursul lor Forex Ball au dat-o in gard . M-am trezit pe contul meu cu o tranzactie aiurea pe GPB/ZAR(nu am facut in viata mea vreo tranzactie pe perechea asta) , care mi-a ras pur si simplu 90% din cont. tranzactia are ora de deschidere egala cu cea de inchidere. M-am lamurit si cu astia.

Postat (editat)

Cei de la Admiral cu concursul lor Forex Ball au dat-o in gard . M-am trezit pe contul meu cu o tranzactie aiurea pe GPB/ZAR(nu am facut in viata mea vreo tranzactie pe perechea asta) , care mi-a ras pur si simplu 90% din cont.

urmeaza de la 1 iunie 15% din pensii , 25% din salarii , s.a.m.d.

este perioada in care se rade tot .

criza este de vina pentru toate relele . :|

Editat de arcond
Postat

Cei de la Admiral cu concursul lor Forex Ball au dat-o in gard . M-am trezit pe contul meu cu o tranzactie aiurea pe GPB/ZAR(nu am facut in viata mea vreo tranzactie pe perechea asta) , care mi-a ras pur si simplu 90% din cont. tranzactia are ora de deschidere egala cu cea de inchidere. M-am lamurit si cu astia.

Buna ziua,

Daca este o problema cu contul dvs. de concurs va rugam sa ne contactati, de preferat sa ne atasati si o imagine cu pozitia respectiva. O sa verificam, inclusiv IP-ul de pe care s-a facut tranzactia. In cazul in care a fost o eroare, mai putin probabila, se remediaza imediat.

Admiral Markets

Postat (editat)

V-am trimis tot ce ati dorit dar problema a ramas .Nu s-a remediat nimic. Am primit raspuns cum ca eu as fi facut acel trade ca asa il arata softul . Pai daca aveti asa soft atunci e clar. Acum vad ca a disparut istoricul cu totul . E din ce in ce mai bine .:D Inchid pozitii pe plus in acea seara ,si aveam undeva peste 6k in cont . Vreau sa deschid peste cateva minute pozitie pe USD-JPY . Ma trezesc ca nu-mi da voie sa bag un lot mare pe motiv ca nu am suficienti bani . Ma uit la cont si vad ca a scazut brusc de la peste 6k la 1,x . Nu-mi vine sa cred . Cand ma uit in istoric vad ca in cele cateva minute in care eu am facut analiza pe jpy apare tranzactia cu GBP/ZAR.Daca aparea ca fiind pe una dintre perechile pe care eu tranzactionez poate as fi spus ca am dat din greseala vre-un ordin aiurea . Eu lucrez doar cu 6 perechi . EUR/USD ;GPB/USD ;USD/CAD ;USD/JPY ;NZD/USD ;AUD/USD. Intodeuna cand instalez un MT4 indiferent de la ce broker sterg profilul si-l pun pe al meu gata facut . In rest nu fac trade pe alte perechi . Deci practic nu aveam cum sa fac trade pe acea pereche din greseala . Auzi ce-mi spun ieri, cum ca atunci mi-ar fi dat in SL. Am primit mail la finalul zilei cu statementul . Le spun ca e eroare. Nu se intampla nimic. Apoi primesc mail cu statement monthly le spun iarasi ca e o eroare. Raspunsul te lasa perplex. Esti tu dobitoc si nu stii ce tranzactionezi :D. Sau ceva de genul asta dar cu ... cuvinte ceva mai dragute. Poza cu statementul am dat-o la mai multi vamisti si am discutat cu cativa dintre ei chiar in acel moment despre patanie.

Nu am si nici n-am avut vreodata treba cu Admiral. Nu am nici un interes sa le fac antireclama. Pur si simplu asa s-a intamplat.

Editat de sian
am sters citatul cu postul anterior conform regulamentului
Postat (editat)
Offtopic
Merlyn poate ei nu au nici o legatura cu asta :D:D poate a intrat altcineva pe contul tau de tranzactionare si a facut tranzactia :D:D
Editat de sian

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.