Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Am atasat aici un indicator care ajuta mai bine in intelegerea acestei strategii cu volume.

Ca fapt divers l-am vazut pe H4 si mi-a placut foarte mult valurile pe care le face, cea ce ma duce cu gandul la o corelatie de TF-uri faina.

Este luat din postul Vsa de pe forex factory tot de unde a luat si Scrat indicatorul Hiden gap volume.

Pe mine acest indicator ma ajuta mai mult.

Sper sa va foloseasca.

Bineanteles el trebuie corelat si cu Market_Statistics_v3

Succes

P.S Ca sa aveti o imagine de ansamblu cat mai corecta trebuie sa-l aveti atasat la IBFX, dupa cum spunea si batranul Scrat

RSX.mq4

Editat de Vaxx
Postat (editat)

Am atasat aici un indicator care ajuta mai bine in intelegerea acestei strategii cu volume.

Ca fapt divers l-am vazut pe H4 si mi-a placut foarte mult valurile pe care le face, cea ce ma duce cu gandul la o corelatie de TF-uri faina.

Este luat din postul Vsa de pe forex factory tot de unde a luat si Scrat indicatorul Hiden gap volume.

Pe mine acest indicator ma ajuta mai mult.

Sper sa va foloseasca.

Bineanteles el trebuie corelat si cu Market_Statistics_v3

Succes

P.S Ca sa aveti o imagine de ansamblu cat mai corecta trebuie sa-l aveti atasat la IBFX, dupa cum spunea si batranul Scrat

Pai arata exact ca RSI , care e diferenta ca eu nu o vad .........inca RSI-ul pare mai vioi ca asta

Editat de nirolf69
Postat

asa este, dar mie imi place mai mult asta

merge c-am la fel si cu MACD si cred ca mai multi oscilatori....

Postat (editat)

asa este, dar mie imi place mai mult asta

merge c-am la fel si cu MACD si cred ca mai multi oscilatori....

pretul dicteaza indicatorii vin dupa el Editat de nirolf69

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.