Eu folosesc de la Bill Williams Fractali, Aligator si tipul de semnal Balance Line Trades si am sa incerc sa postez grafice cu explicatii cu ce am preluat de la Bill Williams pentru cei interesati.
Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Overview - Alpari (UK)
Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Alligator and Gator - Alpari (UK)
Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Fractals - Alpari (UK)
Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Balance Line Trades - Alpari (UK)
Pentru toate 3 am pus linkuri de pe siteul Alpari UK unde sunt descrise pe scurt ideile de baza. Eu am citit toate cartile lui Williams si am preluat ce am considerat ca mi se potriveste. Imi place foarte mult sa lucrez cu pending orders.
In loc de Awsome Oscilator folosit de Williams eu am ramas la clasicul MACD de care nu ma pot lipsi. La fel nu am putut renunta nici la Stochastic care il folosesc pentru orientare. Amandoi indicatorii ii vizualizez ca niste proiectii ale valurilor pietii in "alta dimensiune" mai precis dimensiunea indicatorului. Am sa incerc sa devin cat mai explicit pe parcursul postarilor.
Obisnuiesc sa corelez valurile de pe diferite tf-uri intr-o viziune "fractala", a nu se confunda cu fractalul ca si indicator.
Fractalul in realitate este altceva: Fractal - Wikipedia, the free encyclopedia
Spre exemplu ce pe un time-frame arata a fi o corectie pe un trend ascendent, pe un tf inferior arata ca un trend descendent care curand se va termina. Astfel daca vreau sa intru cu trendul de pe tf-ul superior pe urmatorul impuls ascendent, urmaresc inversarea trendului descendent de tf inferior. Corelarea cu indicatorii poate aparea in felul urmator: Corectia de pe un tf superior coincide cu un val Stochastic de la OverBought la OverSold iar pe un time frame inferior cu un val macd descendent.
Edited by sian, 24 April 2010 - 03:02 PM.