Sari la conținut

Featured Replies

Postat
Offtopic

La propunerea amiralului am contopit doua topice existente cu fractali si aligator.

Cred că ăsta e singurul loc din lume unde fraza asta are sens :))
  • Răspunsuri 136
  • Citiri 31,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Salutare tutror. Desi urmăresc forumul de ceva timp, am făcut cateva pauze de FOREX, dar cum nu am putut sta departe de grafice, am revenit. M-am jucat cu câteva conturi demo pe care nu le-am făcut pr

Imagini postate

• 6 luni mai târziu...
Postat

Oportunitate de buy pentru NZDUSD 1H: fractal valid, aligator treaz, AO şi ADX confirmă.

post-2735-0-26781500-1301463682_thumb.gif

Editat de amiralul

Postat
  • Autor

Merg fractalii amiralule? :)

Eu am cam luat pauza :) Daca as incepe iar sa ii folosesc as merge ca Bill Williams pe daily cu trend following cu piramidari. Asa ceva inca nu am incercat niciodata ca de fiecare data m-a mancat in palma sa inchid atunci cand aveam 100-200 pipsi profit si cu asta tot loser am ramas pe termen lung... :D

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Și eu sunt în pauză. Am încercat o revenire timidă, dar nu am timp suficient pentru ei. Dar cine știe, cândva o să revin în forță, e ceva ce mă face să nu stau (prea) departe de Forex.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.