Sari la conținut

NonLinearRegresion/zWinner/PremierStochastic/


Postări Recomandate

@bigflames.

mersi de amabilitate! scrie-mi cand esti gata si o facem, no problem. Ce levier folosesti?

 

Levierul meu actual e de 1:500 ceea ce e foarte mare si am o descoperire de toata frumusetea dar in ciuda acestui fapt pot sa zic ca din 50-60 de tranzactii am maxim 2-3 pe -. Deci dupa parerea mea se poate chiar si cu conturi mici.Cred ca nu mai e cazul sa spun ca si money managementul are rostul lui.Adresa mea de messenger e tocoi_Radu@yahoo.com o sa te rog sa ma adaugi in lista daca vrei si eu sunt tot timpu online in zilele de trade. Ne vedem pe terenul de lupta ;) (cam asta e forex in conceptia mea).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

M-am uitat si eu peste acesti indicatori. Premier Stochastic poate fi folosit pentru confirmare ca bulls\bears inca sunt la putere, cu alte cuvinte poti vedea daca intrarea ta se afla in zona pozitiva sau negativa. Lucrul asta l-am mai intalnit in strategia lui Lazy Pawn la indicatorul HistStep Mastoch. In rest, nu ma pronunt, parerea mea e ca sistem de facut bani gata nu apare asa usor in public.Daca bigflames are rezultate, eu cred ca e din cauza PA-ului si faptului ca face scalp, nicidecum indicatorilor intrucat indicatorii sunt mereu in urma PA . Succes totusi.

 

http://clip2net.com/clip/m122236/thumb640/1350195907-clip-55kb.png

 

http://clip2net.com/clip/m122236/thumb640/1350196270-clip-63kb.png

 

In a doua imagine de mai sus, se merge pe "the change of polarity principle", adica rezistenta devine suport si suportul devine rezistenta.

Dar stim cu totii ca pe istoric lucrurile stau frumos :) . Am incercat doar sa explic cum ar putea fi folosit indicatorul.

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine e Lazy Pawn ?!

Daca el nu a auzit de mine...

atunci...

 

Mai... "apolo"...mai...

daca ai inventa " un sistem de facut bani "... asa cum zici... care sa fie si viabil... ti-ai pierde timpul incercand sa il vinzi ? ai incerca sa aduni maruntis din vanzarea sistemului ? ( de ce ?!)

sau pur si simplu l-ai pune in functiune cat mai rapid ? sunt convins ca foarte multi ar procedeaza ca tine : ar incerca sa vanda sistemul ani la rand pana le-ar creste barba sura ,schimband din cand in cand denumirea sistemului , pentru derutarea cumparatorilor. (asta fac vanzatorii de roboti si EA-uri !! )

Sa stai cu fundul pe un sistem , doar din oftica de a il fi inventat tu , tragand parturi in speranta ca se va ivi vreun cumparator cu privirea sasie ... mi se pare o nebunie ,

pentru ca nebunia prietene... nu-i numa' de-un fel...

fie... sistemul acela este o pacaleala !

post-4255-0-20776300-1350201100_thumb.png

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce nu am spus clar de la bun inceput este ca PremierStochastic confirma trendul doar atunci cand trece de cota 0 , in crestere , sau in descrestere; el singur, acest indicator poate fi suportul tranzactiilor; insa pentru a prinde in plasa icebergul cu varf cu tot am considerat ca in combinatie cu alte indicatoare este suficient sa privim doar trendul lui , oricare ar fi pozitionarea fata de linia de zero.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-am inteles ce vrei sa spui !?!

 

Daca detii un sistem care genereaza profit substantial nu are rost sa iti pierzi timpul incercand sa il vinzi pe ceva maruntis!

Il pui la treaba si gata ! cu cat mai multe confirmari ...cu atat mai bine !

Si mai vreau sa zic ca nu-mi convine sa apari tu nu stiu de unde, nu stiu de prin ce Gropi Mariane si sa zici...

"aaa... nu-i bun...." , fara sa explici de ce ! fara sa arati ca ai incercat sa tranzactionezi in acest mod si ca datorita acestui sistem ai esuat .

 

In rest... "Hai sa ne avem ca frati... / Cu toti suntem putin luati "

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.