Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 275
  • Citiri 206,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani. Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul

• Nici pentru mine nu inseamna nimic... e bine insa ca imi pot pastra aici anumite materiale (indicatori...foto..ea-uri eventual..)... si sa imi amintesc pe viitor ca odata , candva am reusit sa fac

• Magicianul
    Magicianul

Contul acesta l-am pierdut odata cu reinstalarea windowsului , cand am pierdut parola; stamentul l-am primit pe email . Daca probabilitatea ca tranzactia sa reuseasca este  mare , atunci si riscul asu

Imagini postate

Postat

Oamenii aia de la topicul Elliott Wave au recomandat o carte. Eu am atasat-o acum 2 zile la discutii generale. Parerea mea este ca daca intr-adevar vrei (vorbesc la modul general) sa ai mereu asul in maneca atunci treci pe price action. Cartea e usor de studiat, si pana incepi sa prinzi simetriile poti atasa un zig zag ca sa te ajute sa le vezi . Miliardar a recomandat autochartistul, care iar la fel e Price Action : chart patterns, suporti rezistente. Interbank-ul mai are un script automat in platforma care identifica paternuri de candele cat si pivotii. O tehnica de trade bazata pe PA este pivoti+pattern de candele. Pe undeva pe aici dârzu a facut un topic despre canale si timing. Sau pur si simplu , poti folosi price patternul HH HL si LL LH cu divergentele. Am cunoscut o persoana, Mitrea Sorin, facea mii de pips cu divergentele .Era printre primii la concursuri.

Iar despre MM, daca vrei scalp, ramai pe ordin 5 minute cum face Big Flames, 5 pipsi pe tranzactie (in afara de spread) sau 2 candele complete,3, de asta Money Managementul trebuie sa ti-l faci tu in functie de personalitatea ta, ce te multumeste, cat timp vrei sa stai in piata, cat esti de lacom etc .

Postat
  • Autor

Multe carti sunt recomandate ...

insa nu toate merita citite ; poate chiar ....prea putine !

Eu cred in studiul personal ! in experienta !

Unele dintre ele insa... pot fi lucrari de geniu ...

prefer insa sa experimentez eu !

apolo ? ai incercat sistemul asta cu nonlinear ?

ti-a dat cu minus ?!

sau ...

nu inteleg de ce esti atat de ... incrancenat !

sunt de acord... pot exista sisteme mai bune ! ( inclusiv al tau ! ) insa aici il analizam si il supunem testarii pe acesta !

Increderea pe care o acord eu unui sistem nu face 2 bani daca sistemul nu functioneaza !

Editat de Magicianul

Postat

Multe carti sunt recomandate ...

insa nu toate merita citite ; poate chiar ....prea putine !

Eu cred in studiul personal ! in experienta !

Unele dintre ele insa... pot fi lucrari de geniu ...

prefer insa sa experimentez eu !

apolo ? ai incercat sistemul asta cu nonlinear ?

ti-a dat cu minus ?!

sau ...

nu inteleg de ce esti atat de ... incrancenat !

sunt de acord... pot exista sisteme mai bune ! ( inclusiv al tau ! ) insa aici il analizam si il supunem testarii pe acesta !

Increderea pe care o acord eu unui sistem nu face 2 bani daca sistemul nu functioneaza !

Daca e sa fiu sincer, acuma inca ma stresez cu testarile pe sistem, pus cu indicatorii din original, sa imi dea niste profit.

Promit sa-l atasez maine, sa il poata testa lumea. Intrebarea mea e alta ... Sa-l pun posibil doar demo si backtest?

Postat
  • Autor

Daca iti poti permite ... ataseaza fisierul mq4

Sa vad si eu cum se pune in ecuatie un indicator precum NonLinear ; pentru ca eu m-am straduit enorm si nu am reusit. (si daca e sa ne faci o bucurie cu Ea-ul asta ... fa-o pana la capat ... nu te sfii ..)

Editat de Magicianul

Postat

Strategie:

post-6531-0-11597400-1350526121_thumb.png

post-6531-0-43396500-1350526624_thumb.png

Editat de johnbull

Postat

nu-s ale mele. am pus imaginea in caz ca e cineva interesat. Magicianule...

Postat

Asa, dupa cum am promis, am si revenit. :) Am atasat EA-ul, va rog sa nu faca turu' netului, cel putin nu fara mine :P n-as vrea sa-l vad pe Ebay, pe undeva ..

Acuma, hai sa ne cracanam creierii. Am sa te rog, Magicianule, sa te uiti la conditiile de intrare, sa vezi daca le-am pus cum trebuie :P eu asa le-am inteles, si se pare ca nu e bine. Si, daca avem si clienti, vom face multi-TF testing si vom tranti si alte cross-uri.

Astept idei si sugestii. :)

nlr-zw-ps.ex4

nlr-zw-ps.mq4

Postat

Asa, dupa cum am promis, am si revenit. :) Am atasat EA-ul, va rog sa nu faca turu' netului, cel putin nu fara mine :P n-as vrea sa-l vad pe Ebay, pe undeva ..

nu vrea se deschide :-S

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.