- Răspunsuri 275
- Citiri 208,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Magicianul 122 postări
-
Apollo 21 postări
-
theSeer 17 postări
-
daemon_deluxe 14 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani. Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul
-
Nici pentru mine nu inseamna nimic... e bine insa ca imi pot pastra aici anumite materiale (indicatori...foto..ea-uri eventual..)... si sa imi amintesc pe viitor ca odata , candva am reusit sa fac
-
Contul acesta l-am pierdut odata cu reinstalarea windowsului , cand am pierdut parola; stamentul l-am primit pe email . Daca probabilitatea ca tranzactia sa reuseasca este mare , atunci si riscul asu
Featured Replies
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Următoarea
- Pagina 5 din 28
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Următoarea
- Pagina 5 din 28
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
O strategie profitabila, destul de clara , bazata pe 3 indicatori :
Premier Stochastic
NonLinearRegresion
zWinner
si sistemul e simplu :
cand semnalul de sell al zWinner atinge cea mai inalta cota a NonLinearRegresion si cand PremierStochastic este mai mare de nivelul maxim de 0.7 atunci se poate intra sell ; se procedeaza invers pentru intrarea de buy ; pentru cine are timp de stat langa calculator si nervi de macinat poate creea virgulite , incercand operatiuni de sell si buy tinand cont de pozitionarea semnalelor zWinner fata de axa centrala a indicatorului NonLinearRegresion;
Editat de Magicianul